- AutorOdp.
- 1 maja 2011 at 14:55
Szanowne Panie,
Jestem studentką ostatniego roku psychologii w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie. Pod kierunkiem prof.Liddi Cierpiałkowskiej piszę pracę o jakożci życia kobiet. Od roku prowadzę badania naukowe w zakresie obciążenia rodzin problemami z płodnożcią. Moja prożba do Was! Bardzo proszę o kontakt panie, które chciałyby pożwięcić kilka minut na wypełnienie 3 testów. Mogą to być wszystkie kobiety, takie które mają lub nie mają dzieci, w różnym wieku, stanie itp. Obiecuję dyskrecję (badanie anonimowe). Testy są do wypełnienia drogą elektroniczną, (czas wypełniania max 10 minut). Liczę na Waszą o pomoc.
Jeżeli zgadzasz się, żebym przesłała Ci testy, proszę o kontakt na adres [usunięto_link].
Z góry dziękuję i pozdrawiam 🙂
Dorota2 maja 2011 at 09:36Jeżeli jesteż chętna, to bardzo proszę o info na maila. Nie mogę stworzyć ankiety, bo używam w swojej pracy wystandaryzowanych testów psychologicznych i nie mogę ich przerabiać. Badanie jest anonimowe, więc nie ma się czego obawiać 🙂 Zapraszam.
2 maja 2011 at 11:11mail wysłany, ale pewnie znacznie więcej ludzi by wypełniło tą ankietę jakby ona była na stronie www.
[usunięto_link]2 maja 2011 at 15:05Nie dostałam Twojego maila..
16 maja 2011 at 08:55no pomogłam 🙂
- AutorOdp.