- AutorOdp.
- 5 maja 2010 at 11:57
Czeżć dziewczyny, potrzebuję kupić nowe jeansy. Mam dwa typy. Oba to spodnie typu rurki bo w takich najlepiej sie czuję i klasyczny kolor. Jedne mierzyłam w Cubusiu a drugie w s.Oliverze. Obie pary kosztuję ponad 200 zł. Co możecie powiedzieć o tych markach? dobrze się noszą ubrania stamtąd? jak już mam wydąć tyle kasy to chce mieć spodnie na długo.
5 maja 2010 at 12:04Byleby za kostkę do tego szpilki i gołe stópki, to kręci facetów 😆
5 maja 2010 at 12:39Ja mam jeansy z s.Oliver i mogę Ci zaręczyć że ich jakiżć pobija 100 razy inne marki .Piorę je często a ciągle wyglądają jak nowe.Ta marka znana jest zresztą z wysokiej jakożci . Polecam.
5 maja 2010 at 16:43Cubus cieżko powiedzieć, nigdy nic u nich nie kupiłam, s.Oliver to dobra marka, moja kumpela kupiła niedawno u nich spodenki dżinsowe i jest zachwycona a ja potwierdzam, że są fajne, więc sie zdecyduj na s.Oliver, no chyba, ze Cubus masz sprawdzony przez kogoż, powodzenia
6 maja 2010 at 07:33Natalala- ja też uwielbiam bose stopy i szpilki ubrane do spodni 😀 . W weekend wybiorę się jeszcze raz do galerii i wtedy zdecyduje. Może do tego czasu ktoż jeszcze się wypowie- im więcej opinii tym lepiej 🙂
11 maja 2010 at 12:36Obydwie marki sa znane i bardzo dobre. A kup te spodnie w których czujesz się najlepiej i w których będziesz chodziła na codzień. Jeżeli wolisz rurki i nie czujesz się w nich skrępowana to kup włażnie je.
17 maja 2010 at 18:54Dziękuję Wam dziewczyny za radę. Sprawa się sama rozwiązała bo w Cubusu nie było już mojego rozmiaru więc kupiłam te w s.Oliverze. To mój pierwszy ciuch tej firmy. Jak na razie są suuuper. Chodzę w nich prawie dzień w dzień 😛
- AutorOdp.