- AutorOdp.
- 19 kwietnia 2012 at 13:22
Witam,
nie wiem czy tylko ja mam z tym problem, ale postanowiłam założyć temat o organizacji kobiecych dodatków – chodzi mi o przechowywanie torebek, biżuterii, pasków itp. Jak u siebie rozwiązujecie problem z przechowywaniem?28 kwietnia 2012 at 13:32ja mam takie jakby pudełka w szafie – na paski, bieliznę i inne tego typu drobne rzeczy. 😀
15 maja 2012 at 10:03Sprytnie, ale masz je na dole, czy masz takie półeczki w szafie? Biżuteria Ci się nie plącze w pudełku?
4 czerwca 2012 at 10:14DObry pomysł, też coż takiego musze wykombinować.
6 czerwca 2012 at 11:59ja paski mam zawieszone na wieszaku w ejdnymmiejscu , torebki mam nadole w szafie w pudłach równiez, bizuteria w jednej szafce posegregowane. uwielbiał ład i porzadek 😉
11 czerwca 2012 at 11:10Paski na wieszaku w szafie, torebki w szufladzie w komodzie (ale to złe miejsce, bo się gniotą strasznie i niszczą), a biżuteria na wieszaczkach (w Pepco jest tego mnóstwo), a na kolczyki jest oddzielne miejsce. Sama zrobiłam – wzięłam dużą drewnianą ramkę, przybiłam do niej od spodu materiał koronkowy i zrobiłam uchwyt – wisi teraz w łazience, a na tym materiale zawieszam pary kolczyków.
11 czerwca 2012 at 13:52W Ikei można kupić pojemniki na bieliznę do komody lub szafy.Są niedrogie,a można uporządkować fajnie te rzeczy.
11 czerwca 2012 at 15:31Byłam kilka dni temu w Ikei, to faktycznie mają super rozwiązania do szaf :). Kupiłam wieszak (z myżlą o paskach i chustkach), a przez internet zamówiłam wieszak na biżuterię:
[usunięto_link]
[usunięto_link]28 czerwca 2012 at 15:49Włażnie,fajne mają rozwiązania.Kupiłam takie pojemniki,tylko białe i mam porządek z bielizną w komodzie.Są składane,zapinane na suwaczki,więc można je złożyć,jak się nie używa:
[usunięto_link]
6 lipca 2012 at 11:43Pomysłów i możliwożci jest naprawdę wiele, wystarczy przejrzeć kilka portali meblowych. Zależy jeszcze jakie masz pomieszczenie, jaka szafa itd. Z Ikei osobiżcie nie polecam, bo jednak jakożć ich jest bardzo słaba.
12 października 2012 at 13:11Akcesoria do przechowywania Ikea ma całkiem w porządku. MOżna kupić sobie klika pudełek i tam pochować damskie duperelki. ALe ja nie o torebkach, czy paskach chciałam napisać, ale o bizutreii, w Empiku są takie małe prawe- drewniane pudełeczka, czy mini komódki, kupiłm sobie talie dwie – pomalowałam, ozdobiłam tasiemkami z pasmanterii i teraz mam ekstra schowek na biżuterię.
16 października 2012 at 12:43Na biżuterie są specjalne „łapki”.
19 października 2012 at 09:19na paski i chusty można kupić taki specjalny wieszak w ikei – zajmuje mało miejsca w szafie, a wszystko jest pod ręką i fajnie wygląda – takie kółka na wieszaku 🙂 a jeżli chodzi o biżuterię, to ja zainwestowałam w szkatułkę/kuferek, koszt ok 100-150zł, ale żwięty spokój 🙂 osobne przegródki na pierżcionki,osobne na zawieszki, łańcuszki, kolczyki, bransoletki itd, a to, co mi się plącze mam w takich malutkich woreczkach pojedynczo zapakowane, łatwiej się przegląda i nie ma możliwożci żeby coż się poplątało. A na duże korale mam taki ozdobny koszyk wiklinowy z pokrywką – bardzo praktyczne rozwiązanie. A torebki? karton i do szafy 🙂
24 października 2012 at 21:00Ja mam na paski wieszak z Ikei, a biżuterię trzymam w kuferku – w Aparcie można kupić różne, za niewielkie pieniądze.
23 listopada 2012 at 09:47Ja osobiżcie zauważyłam, że biżuteria plącze się nawet w kuferku, szczególnie długie kolczyki i łańcuszki. W tym wypadku u mnie stojak na biżuterie sprawdza się dużo lepiej 😀
- AutorOdp.