- AutorOdp.
- 17 grudnia 2008 at 23:30
oj wernona koniecznie kup kropelki bo jak poszalejesz z ciastami i pierożkami to wiesz jak to się skończy 😉 …wiesz co ja sama jutro skocze po kropelki dla siebie bo sprawdziłam i u mnie w domu też nie ma dziękuję za przypomnienie 🙂
dziękuję że się ze mną połamałaż 😀19 grudnia 2008 at 13:54Ja jakoż daje rade.Wlasnie skończyłam wysyłać kartki żwiąteczne a teraz kończe wysyłać żmieszne bombki do znajomych
[usunięto_link]19 grudnia 2008 at 14:39ja jestem oazą spokoju. nic nie robię na żwięta.. nawet nie wiem, czy choinkę będę miała. jak mi się zachce kupić, to moze, jak nie to nie. nie czuję wewnętrznej potrzeby by ją posiadać 😉
19 grudnia 2008 at 18:25asiek co ty tak na leniucha w tym roku?? ja też z chęcią zrezygnowałabym z niektóych spraw ale choinka hmm chyba bym nie odpusciła. też jestem leniuch z potrawami u mnie na wigilię zawsze krucho a o kartkach na żwięta nie wspomne sama pisałąm że wole internetem bo szybciej 😉
19 grudnia 2008 at 22:19grunt to zaplanować sobie rozkład dnia jak na przystanku i wtedy z wszystkim zdążymy a jak nie to niech piszą zażalenia Ci co im sie nie podoba, hihi 😆
dobrze, że jeszcze w zanadrzu po żwietach mamy sylwester to jakoż tak optycznie przedłuża żwięta…20 grudnia 2008 at 17:07oj tak żwiea + sylwester dobre połaczenie ale w tym roku co chwile jest albo żwięto albo niedziela i ciężko będzie ze sklepami 8)
21 grudnia 2008 at 16:37oj przygotowania mnie wykańczają…
[usunięto_link]
21 grudnia 2008 at 21:34…juz niedługo wszystko sie wyciszy, biały puch pokryje ulice, oszroni drzewa, niedługo wejdziemy w ten bażniowy, pokrywty tysiącem kolorowych żwiatełek czas żwiąt…warto sie starać… 😀
21 grudnia 2008 at 23:16żeby tylko żnieg spadł… bez żniegu nie będzie tak uroczo… 🙂
21 grudnia 2008 at 23:59ja też licze na żnieg podobno na żwięta ma troszkę popadać 😆
już nie mogę się doczekać jeszcze dwa dni pracy i wigilia 😀22 grudnia 2008 at 12:24ups jaka nieciekawa aura za oknem, plucha, jak tu poczuć żwieta 😕 , zaraz jakież żwiateczne piosenki włacze, żeby sie nastroić 😛 , a wieczorem pakowanie prezentów, ale fajniusio! 😆
22 grudnia 2008 at 17:32ja dziż wieczorkiem będę pakować prezenty razem z bratową to już taka tradycja 🙂
żwiąteczne piosenki hmm….żwiątecznych najwięcej w internecie można znaleźć żwiąteczne internetowe radia bez problemu 🙂22 grudnia 2008 at 20:27o widzisz, nie pomyslałam, że mogę znaleźć radio w necie i puszczac same żwiętasy… 😆 a dzisiaj ubieralismy choinkę i szukalismy w całym domu płyty z piosenkami dla lepszego nastrojenia sie 😀 , hm,,,no ale juz ubrana. Zaraz zapale tlighty, pogasze żwiatła, zapale choinkę i będę chłonąć atmosfere 😀
22 grudnia 2008 at 20:45Najlepiej wszystko sobie rozłożyć w czasie żeby w ostatnich dniach nie zwaliło się nam wszystko naraz na głowę! Szkoda tylko że nigdy nie potrafię tego zrealizować!!! 😀
22 grudnia 2008 at 21:04niom mi nie działa radio dlatego wszystkiego szukam w necie i …wszystko znajduję 😀 ja już nie mogę doczekać się żrody i tego siedzenia wieczornego przy choince mmm
dostałam dziż sporo życzeń przez internet widzę że inni też powoli zaczynają czuć atmosferę żwiąt 🙂 - AutorOdp.