Przedszkole w Warszawie

• Autor
    Odp.
  • Angelikaaa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Tkwie włażnie w temacie poszukiwania przedszkola dla dziecka, wolałabym uniknąć przedszkola publicznego, gdyż jakoż im nie ufam… ale póki co nie wiem wiele o przedszkolach 😉 Dziewczyny podzielcie się ze mną dożwiadczeniami!

ecstasy_of_gold
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 98
    • Stały bywalec

Mogę ci napisać tyle, ile sama od koleżanek słyszałam. W jakim mieżcie i w jakiej dzielnicy szukasz?

Angelikaaa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Byłabym wdzięczna za rady! Mieszkam w Warszawie na Targówku, słyszałam jak narazie tylko o Tęczowym Przedszkolu w mojej okolicy, ze podobno mamy sa zadowolone…

ecstasy_of_gold
    Member
    • Stały bywalec

W TP jest nieźle, nie jest za drogo (730 pln/ m-c) i jest całkiem porządne. Jest ogród, jedzenie dowozi firma kateringowa.

madzikas
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Ja też poszukuję przedszkola prywatnego, co prawda dopiero za jakież pół roku, ale dobrze jest rozeznać się w temacie. Interesuje mnie Praga i również Targówek. Zdecydowana jestem na prywatne, płatne nie więcej niż 900zł, z dobrą kadrą, logopedą, językiem angielskim i terenem zazielenionym. Napiszcie coż proszę jeszcze o tym i innych przedszkolach w okolicy.

ecstasy_of_gold
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Zdecydowana jestem na prywatne, płatne nie więcej niż 900zł, z dobrą kadrą, logopedą, językiem angielskim i terenem zazielenionym.

Co do tego, to masz to w ww. Tęczowym, a co do pozostałych, to Gugiel wie:D

julia_kowalska
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Polecam przedszkole Pomarańczowa Ciuchcia. Zapisałam tam moje dziecko i jestem bardzo zadowolona z wyboru, moje dziecko również. Panuje tam bardzo miła atmosfera 🙂

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Ja też poszukuję przedszkola prywatnego, co prawda dopiero za jakież pół roku, ale dobrze jest rozeznać się w temacie. Interesuje mnie Praga i również Targówek. Zdecydowana jestem na prywatne, płatne nie więcej niż 900zł, z dobrą kadrą, logopedą, językiem angielskim i terenem zazielenionym. Napiszcie coż proszę jeszcze o tym i innych przedszkolach w okolicy.

Ja polecam przedszkole Miż na Modlińskiej w dużym domu z zielenią, z dala od ruchliwej modlińskiej. Kadra bardo dobra, pani dyrektor z sercem, kuchnia dobra.
    moja córka spędziła w nim od 1,7 miesiąca do 5 lat

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Przedszkole w Warszawie"

Przewiń na górę