- AutorOdp.
- 6 maja 2009 at 06:02
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ej ale co konkretnie zostalo zle zrozumiane? „pchaj, pchaj idioto”? 😆
zal d*** sciska na Twoje wypowiedzi 😆
parvati przegina ciągle pisząc „Na innych forach to, na innych forach tamto”. Podobnie jak Lady Kala radzę jej zrezygnować z udzielania się na tym forum, skoro inne są lepsze.
Ale jeżli chodzi o tego ciotowatego-mana to czasem już mi brak słów. Wypisuje takie głupoty, że aż cięzko się to czyta. Cięzko go nie wyzwać, albo jakkolwiek dociąć!
Poza tym jeżli chodzi o Nietykalna, to zwróciłam uwagę, że w jej postach roi się od wulgaryzmów, a moderatorki żpią 😈6 maja 2009 at 08:12Parvati wszędzie pisze jak to na innych forach administracja wspaniale pracuje,jak sobie doskonale tam radzą,jakie radykalne kroki tam podejmują… Skoro tak jej się tutaj nie podoba to moze niech się na te inne-lepsze fora przeniesie! Napewno ją tam przywitają z otwartymi ramionami…
Mi się tu podoba! Się dziejeee… 😆Samyk daje czadu coraz bardziej-w końcu go policja zgarnie!
6 maja 2009 at 08:19Aaa i przeglądnęłam (pobieżnie) posty Nietykalnej-gdzie tam macie jakież wulgaryzmy?! Bo ja nie widzę żadnego!
6 maja 2009 at 08:24@Józia wrote:
Ale jeżli chodzi o tego ciotowatego-mana to czasem już mi brak słów. Wypisuje takie głupoty, że aż cięzko się to czyta. Cięzko go nie wyzwać, albo jakkolwiek dociąć!
Poza tym jeżli chodzi o Nietykalna, to zwróciłam uwagę, że w jej postach roi się od wulgaryzmów, a moderatorki żpią 😈popatrz na swoje wypowiedzi, dopoki nikt z nikogo sie nie wysmiewa piszę na temat, a Ty non stop komus docinasz 😕
6 maja 2009 at 22:38@Onione wrote:
Jestem zarejestrowana na bez tabu- powiem szczerze- tam nawet „urwy” słowne sa gnębione. Że nie wspomnę o off topach…A to typowo erotyczne forum. Wszystko zalezy od moderatorów i adminów. Tam takie wałki nie przejdą…;)
Ale, jak zauważyłam- hard-man, pod innym nickiem rzecz jasna, bawi do łez także użytkowników BT. 😉
- AutorOdp.