- AutorOdp.
- 9 lipca 2007 at 20:17
czeżć
Może mój problem wyda Wam się dziwny ale dla mnie ta sytuacja naprawde jest już męcząca i może ktoż z Was mi pomoże.
Jeszcze nigdy nie pisałam i nie prosiłam o radę na żadnym forum ale już teraz sama nie wiem co robić i co myżleć
Od dosyć dawna mam przyjaciela z którym nigdy nie byłam poprostu dobry przyjaciel i nic poza tym i tu włażnie pojawia się problem.Pewnego razu między nami doszło do sytacji która nie pojawiła się nigdy wczeżniej zblizyliżmy się do siebie w sęsie fizycznym kochaliżmy się.taka sytuacja pojawiała się coraz czężciej zawsze po jakież imprezie. Myżlałam że coż z tego będzie jednak myliłam się gdy rozmawiałam o tym z Bartkiem (bo tak ma włażnie na imię) powiedział mi że to przypadek że poprostu za każdym razem tak wychodzi. Już mam tego dosyć bo nie należe do dziewczyn których kręci sex z obojętnie jaką osobą. Z biegiem czasu poczułam coż do Bartka i wiem że to nie była juz tylko przyjaźn z mojej strony.
problem polega na tym, że bardzo lubię jego bliskożć i nigdy nie umiem powiedzieć „nie” w odpowiednim momencie ,mimo tego że wiem że nie zostaniemy parą. Prosze nie piszcie tylko że jestem „łatwą dziewczyną” bo nie znacie mnie a naprawde tak nie jest.
napiszcie co byżcie zrobiły na moim miejscu, czy ma sens dalej ciągnoć tak ą przyjażń???
Pomocy10 lipca 2007 at 07:05Może po prostu on w łóżku daje ci to, czego tak naprawdę oczekujesz od seksu. Czasami mamy pragnienia, na które jedni partnerzy patrzą z przymrużeniem oka, inni się skuszą raz czy dwa, a jeszcze inni… po prostu chcą tego samego. Bardzo trudno jest znaleźć kochanka, który spełni nasze oczekiwania…i czasem ta fascynacja erotyczna przeradza sie w miłożć, a czasem tylko pozornie ją przypomina…
10 lipca 2007 at 21:19moze trzeba odsunac jego od siebie, zeby zobaczyc czy brakuje ci rozmow czy sexu z nim. albo porozmawaic powiedziec ze nie chcesz takich „przypadkowych” sytuacji jesli naparwde nie chcesz zeby one sie powtarzaly
11 lipca 2007 at 08:06Powiedz mu szczerze i otwarcie, ze ty przy nim czujesz sie wyjatkowo,ze nie umiesz odmowic,bo czujesz cos do niego… powiedz mu co czujesz…
Chlopakowi najwyzej zrobi sie glupio, ze cie wykorzystuje i przestanie namawiac Cie, albo sam sie otworzy i zauwazy,ze tez mu na tobie zalezy.
Na serio zawsze ajbardziej pomaga szczera rozmowa.12 lipca 2007 at 13:25jestem przekonana, że brakowało by mi rozmów z Bartkiem gdyż jest to człowiek z którym można pogadać o wszystkim. Dzięki Wam zrozumiałam, że powinnam przeprowadzić z nim szczerą rozmowe i tak włażnie zrobie przy najbliższej okazji. Nie chciałabym zniszczyć naszej przyjaźni bo znaczy ona dla mnie naprawdę dużo mam nadzieję,że szczerożć i wzajemny szacunek pomoże mi poradzić sobie z tą całą sytuacją.
jeszcze raz wielkie dzięki!!!12 lipca 2007 at 14:29[usunięto_link] wrote:
Powiedz mu szczerze i otwarcie, ze ty przy nim czujesz sie wyjatkowo,ze nie umiesz odmowic,bo czujesz cos do niego… powiedz mu co czujesz…
Chlopakowi najwyzej zrobi sie glupio, ze cie wykorzystuje i przestanie namawiac Cie, albo sam sie otworzy i zauwazy,ze tez mu na tobie zalezy.
Na serio zawsze ajbardziej pomaga szczera rozmowa.Może też być tak że jak będzie wiedział że ona nigdy nie powie nie to będzie ją dalej wykorzystywał. Co gorsze on może traktować to jako zabawę a ty sie angażujesz.
12 lipca 2007 at 15:14ale tak czy inaczej należałoby porozmawiać na ten temat, i skończyć z sexem skoro dla niego to tylko przyjaźń chyba że taki układ ci odpowiada
15 lipca 2007 at 09:25[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Powiedz mu szczerze i otwarcie, ze ty przy nim czujesz sie wyjatkowo,ze nie umiesz odmowic,bo czujesz cos do niego… powiedz mu co czujesz…
Na serio zawsze ajbardziej pomaga szczera rozmowa.Może też być tak że jak będzie wiedział że ona nigdy nie powie nie to będzie ją dalej wykorzystywał. Co gorsze on może traktować to jako zabawę a ty sie angażujesz.
W takim razie niech nie mówi mu wprost, że NIGDY NIE POWIEM NIE JESLI BEDZIESZ SIE CHCIAL ZE MNA KOCHAC.
Jako prawdziwy przyjaciel zrozumie,ze ona nie potrafi mu odmowic,bo go bardzo szanuje i lubi,bo nie chce go stracic.Przeciez dziewczyna sama napisala,ze to swietny przyjaciel,a nie jakis demon ktory dazy tylko do tego by zaciagnac ja do lozka.
- AutorOdp.