- AutorOdp.
- 4 stycznia 2007 at 14:21
dwa dni temu odbylam stosunek, zabezpeczenie -prezerwatywa, byl to juz kolejny stosunke z tym facetem, dlatego dziwi mnie pewna sprawa. mianowicie czuje swiedzenie i ciagle mam uczucie potrzeby oddania moczu, natomiast przy koncu oddawaniu moczu czuje piekacy bol, nie wiem czy to cos innego, czy moge to laczyc wlasnie z tym ostatnim stosunkiem, jak najbardziej dbam o higiene osobista, czy to jakas infekcja? nie moge isc teraz do lekarza, gdyz jestem za granica, nie wiem jak sobie z tym poradzic, zostaje mi tylko czekanie, jesli ktos mial podobna sytuacje prosze o rade 馃檨
4 stycznia 2007 at 14:32prawdopodobnie masz zapalenie p臋cherza[ b贸l przy oddawaniu moczu i parcie na p臋cherz] na to s膮 tabletki urosept. albo popros w aptece o jakies leki na zapalenie p臋cherza
4 stycznia 2007 at 14:44a czy to moglo byc zalezne od tego stosunku?
4 stycznia 2007 at 16:17mog艂o. Ale tylko w wypadku infekcji.
5 stycznia 2007 at 17:32Mo偶esz spr贸bowa膰 Lacibios femina, jest to preparat, probiotyk wspomagaj膮cy leczenie takich infekcji. Jest on tak偶e pomocny przy utrzymaniu odpowiedniej, prawid艂owej flory bakteryjnej pochwy, wi臋c profilaktyczne przyjmowanie tego preparatu uchroni Ci臋 w przysz艂o偶ci przed takimi niespodziankami:D
Lacibios dostniesz bez recepty, ale nie wiem jak jest z jego sprzeda偶膮 za granic膮. Warto jednak spr贸bowa膰 馃榾
13 stycznia 2007 at 09:04dzieki za wasze odpowiedzi, juz jest u mnie wszystko w porzadku, tabletki pomogly, pozdrawiam serdecznie
3 kwietnia 2008 at 19:48Dobrze, ze pomog艂y. Ale teraz tak sobie jeszcze mysl臋, 偶e czasami myli si臋 zapalenie p臋cherza z grzybic膮. Bo grzybicy (szczegolnie tej przewlek艂ej, kt贸ra nawraca) towarzysz膮 objawy podobne do tych przy zapaleniu p臋cherza (trudno偶ci w oddawaniu moczu czy b贸l). I dlatego my偶l臋, 偶e nie powinnysmy unika膰 lekarzy i same podejmowa膰 decyzji o leczeniu (pewnie, 偶e czasami mo偶na, ale te偶 czasami mo偶e to przynie偶膰 wi臋cej szkody niz po偶ytku). No nic. to taka dygresja.
- AutorOdp.