• Autor
    Odp.
  • milutka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

dwa dni temu odbylam stosunek, zabezpeczenie -prezerwatywa, byl to juz kolejny stosunke z tym facetem, dlatego dziwi mnie pewna sprawa. mianowicie czuje swiedzenie i ciagle mam uczucie potrzeby oddania moczu, natomiast przy koncu oddawaniu moczu czuje piekacy bol, nie wiem czy to cos innego, czy moge to laczyc wlasnie z tym ostatnim stosunkiem, jak najbardziej dbam o higiene osobista, czy to jakas infekcja? nie moge isc teraz do lekarza, gdyz jestem za granica, nie wiem jak sobie z tym poradzic, zostaje mi tylko czekanie, jesli ktos mial podobna sytuacje prosze o rade 馃檨

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

prawdopodobnie masz zapalenie p臋cherza[ b贸l przy oddawaniu moczu i parcie na p臋cherz] na to s膮 tabletki urosept. albo popros w aptece o jakies leki na zapalenie p臋cherza

milutka
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

a czy to moglo byc zalezne od tego stosunku?

farfalla
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 921
    • Zas艂u偶ony

mog艂o. Ale tylko w wypadku infekcji.

Angela123
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 71
    • Sta艂y bywalec

Mo偶esz spr贸bowa膰 Lacibios femina, jest to preparat, probiotyk wspomagaj膮cy leczenie takich infekcji. Jest on tak偶e pomocny przy utrzymaniu odpowiedniej, prawid艂owej flory bakteryjnej pochwy, wi臋c profilaktyczne przyjmowanie tego preparatu uchroni Ci臋 w przysz艂o偶ci przed takimi niespodziankami:D

Lacibios dostniesz bez recepty, ale nie wiem jak jest z jego sprzeda偶膮 za granic膮. Warto jednak spr贸bowa膰 馃榾

milutka
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

dzieki za wasze odpowiedzi, juz jest u mnie wszystko w porzadku, tabletki pomogly, pozdrawiam serdecznie

Ula99
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Dobrze, ze pomog艂y. Ale teraz tak sobie jeszcze mysl臋, 偶e czasami myli si臋 zapalenie p臋cherza z grzybic膮. Bo grzybicy (szczegolnie tej przewlek艂ej, kt贸ra nawraca) towarzysz膮 objawy podobne do tych przy zapaleniu p臋cherza (trudno偶ci w oddawaniu moczu czy b贸l). I dlatego my偶l臋, 偶e nie powinnysmy unika膰 lekarzy i same podejmowa膰 decyzji o leczeniu (pewnie, 偶e czasami mo偶na, ale te偶 czasami mo偶e to przynie偶膰 wi臋cej szkody niz po偶ytku). No nic. to taka dygresja.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " przykry problem"

Przewi艅 na g贸r臋