Wy艣wietlanie 5 wpis贸w - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    AmoreMundi
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 0
    • Pocz膮tkuj膮cy

Cze偶膰 dziewczyny. 馃檪 Ostatnio szuka艂am dobrego pudru, kt贸ry wyr贸wnuje koloryt cery i jest odpowiedni do ka偶dego rodzaju sk贸ry. Mog艂aby kt贸ra偶 z Was jaki偶 poleci膰? Cena nie gra roli, wa偶na jest jako偶膰. 馃榾

kaltka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Cze偶膰. Ostatnio znalaz艂am fajny puder w sklepie internetowym, Color Stay Aqua. Nie 偶ciera si臋 po ca艂ym dniu i do tego wygl膮da naturalnie. Ja 艂膮cz臋 go cz臋sto z innymi kosmetykami tej firmy. Pr贸bowa艂am ju偶 sporo innych znanych kosmetyk贸w ale zawsze co偶 by艂o nie tak wi臋c teraz chcia艂am co偶 naturalnego. Wiem, 偶e mo偶esz go znale藕膰 na Bellemonde a nie wiem jak w innych sklepach internetowych. 馃檪

Kokai_pl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

W zasadzie masz bardzo szeroki wyb贸r uwzgl臋dniaj膮c ka偶d膮 firm臋,np z tych lepszych pudr贸w mo偶esz wypr贸bowa膰 Blot Powder Pressed Medium to Dark.

linda28
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Puder to wol臋 taki lepszy, jednak nak艂adasz na twarz… Kupuj臋 w aptece Ziko Dermo na ich stronie internetowej,jest tam wiele przecen co mnie bardzo cieszy. Polecam gor膮co, paczka w szybkim tempie przysz艂a do mnie.

Rzesy-Sklep_pl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Teraz generalnie rzecz bior膮c warto poszuka膰 kosmetyk贸w w dobrych sklepach internetowych z racji szeregu promocji jakie mo偶emy tutaj spotka膰,puder r贸wnie偶 proponuj臋 lepszej jako偶ci ni偶 ten zwyk艂y i najta艅szy,w ko艅cu nak艂adamy go bezpo偶rednio na sk贸r臋.

Wy艣wietlanie 5 wpis贸w - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋