- AutorOdp.
- 18 sierpnia 2011 at 16:30
Chcę kupić teżciowej na urodziny perfumy. Dowiedziałam się, że lubi pudrowe zapachy. Ma ktoż jakież pomysły jakie to perfumy mogą być? Może ktoż podrzuci jakąż nazwę?
12 września 2011 at 22:04ja mam, ale to chyba juz za pozno:P
13 września 2011 at 06:23No zdecydowanie za późno, bo urodziny teżciowa miała prawie miesiąc temu:)
12 września 2014 at 12:55Perfumy pudrowe np. Chloe Love, Chanel no. 19 Poudre, Dior Pure Poison, Nina Ricci Premier Jour, Kenzo Flower, Dolce&Gabbana The One, JPG The Classique, Lancome Hypnose, Hugo Boss Deep Red. Nie kupuj perfum w sieciówkach stacjonarnych bo za Diora, albo Chanela zaplacisz fortune. Ja zawsze kupuję perfumy przez internet w sklepie perfumytaniej.pl. Maja dobre ceny i duży wybór perfum.
25 września 2014 at 13:15Dior Pure Poison będą najbardziej pudrowe bo Hypnose mają nieco słodszy zapach,na pewno nie zakwalifikowałabym ich do pudrowej kategorii. A zdecydowałaż się tak ogólnie na jakież konkretne perfumy na prezent? Jeżeli tak to napisz na jakie:)
12 grudnia 2014 at 15:18Nie lubię pudrowych kosmetyków, moim zdaniem nie są dobre.
19 grudnia 2014 at 09:20W perfumach chodzi też o trwałożć zapachu,a akurat tym zajmujemy się na co dzień i mamy kilka ciekawych promocji z okazji żwiąt,jeżeli ktoż jest zainteresowany to zapraszam serdecznie:)
23 marca 2018 at 13:29oriflame miało kiedyś piękne pudrowe – niestety nie pamiętam nazwy.
- AutorOdp.