- AutorOdp.
- 13 lipca 2007 at 11:11
Dziewczyny i nie tylko mam do Was pytanie powiedzcie mi jaki mam kupic stanik zeby moje piersi wdawaly sie wieksze . dodam ze mam rozmiar 75B i chcialabym kupic cos co by je trosze powiekszylo i zupelnie niewiem jaki mam kupic ;/
pozdrawiam
15 lipca 2007 at 22:24tak pod biustem mam 79/80 takze mysle ze 75B jest ok??
mam wielki kompleks co do moich piersi ale jak owie lepsze male naturalne niz wielkie ale sztuczne i mimo wszystko je lubie a i mojemu chlopakowi tez sie podobaja6 października 2008 at 20:55Pusz ap 🙂
8 października 2009 at 08:52@DesperateHouswife wrote:
Skoro tak, to obwód 75 jest w porządku 🙂 Ale może spróbuj też poprzymierzać 70 – jeżli masz na żebrach troszkę tłuszczyku a stanik jest rozciągliwy – Triumphy w większożci są – to nie powinien być zbyt ciasny (sama mam 80 pod i noszę 70 :)).
Tylko pamiętaj o przeliczeniu miseczki – przy 89-90 cm w biużcie wypadałoby 70D 🙂Podpisuję się pod tym co napisała koleżanka….rzeczywiżcie może zmiana rozmiaru się sprawdzi. Trzeba naprzymierzać się i wybrać najodpowiedniejszy rozmiar. To 90% sukcesu
21 stycznia 2010 at 15:45Dokładnie tak powinnaż kupić push up-a 😉 albo może dokup sobie sylikonowe wkładki do biustonosza;) Moim zdaniem najlepiej się zaopatrzyć w jedno i w drugie i w push -up i sylikonowe wkładki;)
13 marca 2010 at 22:31Żeby optycznie powiększyć sobie biust odpowiednie są nie tylko słynne i popularne push-upy, ale również bardotki. Bardzo ładnie podnoszą biust i dodatkowo nadają się do wydekoltowanych sukienek i bluzeczek, bo oprócz samego podnoszenia biustu super trzyma go przy sobie co sprawa wrażenie większego biustu.
11 maja 2010 at 11:46Zgaadzam się,staniki typu push-up będa optycznie powiększały piersi. Pamiętaj,ze o biust nalezy dbac i odpowiednio go pielęgnowac. Wtedy taki stanik nie będzie Ci potrzebny.
- AutorOdp.