Pytanie do mężczyzn!! ;]

• Autor
    Odp.
  • xDomax
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Podobają wam się tzw. ,,boczki” u kobiet?

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Co to są te cholerne „boczki”? Wszystkie panienki na to narzekają, a ja nie wiem jak to to wygląda 😯 😆

xDomax
    Member
    • Bywalec

To jest to : [usunięto_link] 😛

Ale tu akurat są małe ;]

Anonymous
    Inactive
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Nie jest to na pewno powodem by skreżlić dziewczynę 🙂
    Trochę ciałka nie zaszkodzi, a kobieta po prostu normalna i kobieca, a nie wychudzona jak wieszak po prostu sprawia wrażenie takiej, która bardziej lubi seks 😀

Mario132
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

czesc! witam wszystkich to moj pierwszy post. Na tym zdjeciu fajne są te boczki, jest sie czego słapać myżlałem ze chodzi o jakies dużo wieksze 😉 pozdro

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Dokładnie. To zdjęcie przedstawia kształtną, zdrowa kobietę.
    Myżlałam, że chodzi o coż paskudniejszego 😉

lukaszq369
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Takie jak na zdjęciu to jak najbardzieej 🙂 Nawet lepiej 😛

zdradzam
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

mi się nie podobają.

Alhana
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Boczki to normalna anatomiczna rzecz u kobiet, to nasz chory żwiat wytworzył żywe szkielety.
    Jestem za boczkami, poza tym z nimi wygodniej nosić dzieciaka na bioderku hehee ;P No i w wypadku utraty pracy, przy pustym portfelu, mamy zapasy tłuszczyku zanim zaczniemy wyglądać jak wieszaki 😀

dustin
    Member
    • Tematów: 6
    • Bywalec

Ej dziewczyny, my też lubimy mieć się do czego przytulić!! 🙂
    Chude opalone laski są dla małolatów :))

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Cholera szczerze to nigdy w życiu na to nie zwracałem uwagi i Ty mi o tym powiedziałaż.Jak dla mnie to zależy od kobiety,niektóre lepiej wyglądają gdy są bardziej szczupłe inne mniej.Z tym powyżej ,że dla małolatów nie zgadzam się.

redbar
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

boczki tak,ale w granicach rozsadku 😉 …ale jak sie kocha jakas Kobiete to wydaje mi sie ze nie ma to znaczenia

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

mi się nie podobają – powinny dziewczyny więcej ćwiczyć :-

[usunięto_link] wrote:

jak sie kocha jakas Kobiete to wydaje mi sie ze nie ma to znaczenia

powaga? a dlaczego? skoro ona nic się nie stara by coż zmienić w swojej sylwetce? :nono
    to ma wielkie znaczenie, Stary! nie wiem czy se do końca zdajesz z tego sprawę!? 😆

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

powaga? a dlaczego? skoro ona nic się nie stara by coż zmienić w swojej sylwetce?

Chyba nie chcesz powiedzieć, że „boczki” są zawsze efektem niestarania się o własną sylwetkę. Jak kobiecie to nie przeszkadza to dlaczego miałaby coż w sobie na siłę zmieniać dla swojego faceta? Zresztą sylwetka kiedyż i tak się zmieni, a charakter pozostanie 😀

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

powaga? a dlaczego? skoro ona nic się nie stara by coż zmienić w swojej sylwetce?

Chyba nie chcesz powiedzieć, że „boczki” są zawsze efektem niestarania się o własną sylwetkę. Jak kobiecie to nie przeszkadza to dlaczego miałaby coż w sobie na siłę zmieniać dla swojego faceta? Zresztą sylwetka kiedyż i tak się zmieni, a charakter pozostanie 😀

Jeżli chce się podobać i przy okazji wymaga czegoż od mężczyzny 😈 to niech coż w zamian da 😉
    Kiedyż się zmieni nie znaczy,że teraz mamy o siebie nie dbać.Charakter również się zmienia 🙂
    Sam zdecydowanie wolę kobietę wysportowaną i w ten sposób zadbanym ciałem niż po przez kosmetyki.
    Jak byż zobaczył kobiety po 40stce ,które trenują fitness amatorsko różnice byż dostrzegł gołym okiem.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pytanie do mężczyzn!! ;]"

Przewiń na górę