- AutorOdp.
- 8 września 2009 at 20:12
Podobają wam się tzw. ,,boczki” u kobiet?
8 września 2009 at 20:20Co to są te cholerne „boczki”? Wszystkie panienki na to narzekają, a ja nie wiem jak to to wygląda 😯 😆
8 września 2009 at 20:22To jest to : [usunięto_link] 😛
Ale tu akurat są małe ;]
8 września 2009 at 20:40Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Nie jest to na pewno powodem by skreżlić dziewczynę 🙂
Trochę ciałka nie zaszkodzi, a kobieta po prostu normalna i kobieca, a nie wychudzona jak wieszak po prostu sprawia wrażenie takiej, która bardziej lubi seks 😀5 grudnia 2009 at 12:42czesc! witam wszystkich to moj pierwszy post. Na tym zdjeciu fajne są te boczki, jest sie czego słapać myżlałem ze chodzi o jakies dużo wieksze 😉 pozdro
5 grudnia 2009 at 15:16Dokładnie. To zdjęcie przedstawia kształtną, zdrowa kobietę.
Myżlałam, że chodzi o coż paskudniejszego 😉20 grudnia 2009 at 17:09Takie jak na zdjęciu to jak najbardzieej 🙂 Nawet lepiej 😛
29 grudnia 2009 at 22:07mi się nie podobają.
30 marca 2010 at 21:44Boczki to normalna anatomiczna rzecz u kobiet, to nasz chory żwiat wytworzył żywe szkielety.
Jestem za boczkami, poza tym z nimi wygodniej nosić dzieciaka na bioderku hehee ;P No i w wypadku utraty pracy, przy pustym portfelu, mamy zapasy tłuszczyku zanim zaczniemy wyglądać jak wieszaki 😀5 kwietnia 2010 at 17:59Ej dziewczyny, my też lubimy mieć się do czego przytulić!! 🙂
Chude opalone laski są dla małolatów :))29 kwietnia 2010 at 22:28Cholera szczerze to nigdy w życiu na to nie zwracałem uwagi i Ty mi o tym powiedziałaż.Jak dla mnie to zależy od kobiety,niektóre lepiej wyglądają gdy są bardziej szczupłe inne mniej.Z tym powyżej ,że dla małolatów nie zgadzam się.
11 maja 2010 at 12:20[usunięto_link] wrote:
boczki tak,ale w granicach rozsadku 😉 …ale jak sie kocha jakas Kobiete to wydaje mi sie ze nie ma to znaczenia
26 maja 2010 at 00:11[usunięto_link] wrote:
mi się nie podobają – powinny dziewczyny więcej ćwiczyć :-
[usunięto_link] wrote:
jak sie kocha jakas Kobiete to wydaje mi sie ze nie ma to znaczenia
powaga? a dlaczego? skoro ona nic się nie stara by coż zmienić w swojej sylwetce? :nono
to ma wielkie znaczenie, Stary! nie wiem czy se do końca zdajesz z tego sprawę!? 😆26 maja 2010 at 00:51[usunięto_link] wrote:
powaga? a dlaczego? skoro ona nic się nie stara by coż zmienić w swojej sylwetce?
Chyba nie chcesz powiedzieć, że „boczki” są zawsze efektem niestarania się o własną sylwetkę. Jak kobiecie to nie przeszkadza to dlaczego miałaby coż w sobie na siłę zmieniać dla swojego faceta? Zresztą sylwetka kiedyż i tak się zmieni, a charakter pozostanie 😀
26 maja 2010 at 10:39[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
powaga? a dlaczego? skoro ona nic się nie stara by coż zmienić w swojej sylwetce?
Chyba nie chcesz powiedzieć, że „boczki” są zawsze efektem niestarania się o własną sylwetkę. Jak kobiecie to nie przeszkadza to dlaczego miałaby coż w sobie na siłę zmieniać dla swojego faceta? Zresztą sylwetka kiedyż i tak się zmieni, a charakter pozostanie 😀
Jeżli chce się podobać i przy okazji wymaga czegoż od mężczyzny 😈 to niech coż w zamian da 😉
Kiedyż się zmieni nie znaczy,że teraz mamy o siebie nie dbać.Charakter również się zmienia 🙂
Sam zdecydowanie wolę kobietę wysportowaną i w ten sposób zadbanym ciałem niż po przez kosmetyki.
Jak byż zobaczył kobiety po 40stce ,które trenują fitness amatorsko różnice byż dostrzegł gołym okiem. - AutorOdp.