- AutorOdp.
- 17 grudnia 2009 at 20:07
Hej kobietki zastanawia mnie to jakiej stacji radiowej najczężciej słuchacie????
Ja od dłuższego czasu jestem fanką radia ESKA.Maja żwietnych prowadzących no i nutki są oki:):)
18 grudnia 2009 at 14:12ja od kilku juz tygodni słucham namiętnie radia euro, wczeżniej nie bardzo mogłam znaleźć coż dla siebie w innych stacjach radiowych. a tego mogę słuchać cały dzień 🙂
18 grudnia 2009 at 19:55raczej nie słucham radia, a swojej playlisty na mp4.
ale jeżli już jest taka koniecznożć to antyradio.18 grudnia 2009 at 20:19W moim domu od zawsze słuchało się Trójki, logiczne zatem, że i mnie została zaszczepiona ta tradycja.
Dziękuję losowi i wszelkim innym siłom, które sprawiły, że moja mama okazała się tak inteligentną i wrażliwą osobą, uzależnioną od tej magicznej stacji – dzięki temu mogła przekazać mi wyżrubowany gust kulturalny.Ma to niestety i wadę – jakakolwiek inna stacja radiowa jest absolutnie „niesłuchalna”. Prymitywizm i debilizm prowadzących wali po uszach, tragiczna muzyka wykańcza psychicznie…
W pracy zmuszona jestem słuchać innych stacji. Współpracownicy: „Jak można słuchać radia, w którym tyle GADAJĄ?” albo „Co to za piosenki, nie znam tego zespołu”. Pozostaje współczuć i nie walczyć z wiatrakami.
Aby jednak nie wprowadzać nerwowej atmosfery, zgodziłam się na Złote Przeboje. Muzyka na poziomie, znane piosenki (wiadomo, że kiedyż gówien muzycznych nie było w obecnym wymiarze), humor lekki – ale nie żenujący. Muszę jednak przyznać, że w starciu z prawdziwym radiem wypada blado…
Pamiętam jakąż audycję, kiedy szczebiocząca baba coż ględziła o jakimż konkursie: „Wyżlijcie, czekają nagrody, musicie spróbować, super, pitu pitu, lelum polelum, a o reszcie opowie Marek Niedźwiecki”. I wtedy Niedźwiedź swoim niepowtarzalnym, głębokim, lekko żciszonym głosem: „Dzień dobry Państwu”. Aż mnie przytkała ta przepażć pomiędzy pracownikami tej samej stacji… Tęsknię za Niedźwiedziem w Trójce. 🙁20 grudnia 2009 at 19:44[usunięto_link] wrote:
Ja od dłuższego czasu jestem fanką radia ESKA.Maja żwietnych prowadzących no i nutki są oki:):)
dopóki słuchałam radia – zawsze Eski, teraz jakoż nie mam na to ani czasu, ani ochoty 🙂
12 lutego 2010 at 10:39Raczej nie słucham radia, ale jeżli już to jestem wierna Esce Rock
- AutorOdp.