rajstopy, torebka, dodatki do sukienki (foto)

• Autor
    Odp.
  • dominija
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

na wesele, już niedługo.

arleta_kobieta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Sukienka bardzo ładna, klasyczna. Trzeba jednak przełamać ten czarny jakimż mocniejszym kolorem. Proponuję odważny pasek w talii albo jakiż duży naszyjnik – i w tym odcieniu torebka. Idź w intensywne kolory, nie wiem w jakim jesteż wieku;)…ale jeżli 30+ to proponuję czerwienie i fiolety, jeżli 20+ możesz zaszaleć z bardzo modnym teraz turkusem.

dominija
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

A może rajstopy w jakims szalonym kolorze – np. butelkowej zieleni? Bo z nimi mam ogromny problem. Mianowicie zawsze ubierałam czarne kryjące (nie miałam czarnej sukienki) bo tak czułam się najlepiej. Tym razem jednak raczej nie wyglądałoby to dobrze.
    Mam 18 lat.

Ejoanna
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

W takim razie zamiast czarnego koloru przymierz inny,może włażnie taki bardziej oryginalny? Co o tym sadzisz jak np turkusowy? Uważam ze to byłoby bardzo fajne połączenie. A co do pozostałych dodatków,to musisz wybrać sama.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

rajstopy czerwone, torebka czarna, dodatki szokujące!

monika8
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Na zime wole rajstopy cieplejsze dni lubie nosić pończochy samonożne

Bizuteria-Magia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Zimą sprawdzą się zdecydowanie lepiej i będzie nam cieplej. Nie zapomnij także o dodatkach w postaci biżuterii.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " rajstopy, torebka, dodatki do sukienki (foto)"

Przewiń na górę