- AutorOdp.
- 21 kwietnia 2011 at 06:40
na wesele, już niedługo.
21 kwietnia 2011 at 10:03Sukienka bardzo ładna, klasyczna. Trzeba jednak przełamać ten czarny jakimż mocniejszym kolorem. Proponuję odważny pasek w talii albo jakiż duży naszyjnik – i w tym odcieniu torebka. Idź w intensywne kolory, nie wiem w jakim jesteż wieku;)…ale jeżli 30+ to proponuję czerwienie i fiolety, jeżli 20+ możesz zaszaleć z bardzo modnym teraz turkusem.
22 kwietnia 2011 at 07:18A może rajstopy w jakims szalonym kolorze – np. butelkowej zieleni? Bo z nimi mam ogromny problem. Mianowicie zawsze ubierałam czarne kryjące (nie miałam czarnej sukienki) bo tak czułam się najlepiej. Tym razem jednak raczej nie wyglądałoby to dobrze.
Mam 18 lat.29 kwietnia 2011 at 08:37W takim razie zamiast czarnego koloru przymierz inny,może włażnie taki bardziej oryginalny? Co o tym sadzisz jak np turkusowy? Uważam ze to byłoby bardzo fajne połączenie. A co do pozostałych dodatków,to musisz wybrać sama.
4 stycznia 2012 at 04:12rajstopy czerwone, torebka czarna, dodatki szokujące!
20 stycznia 2012 at 19:57Na zime wole rajstopy cieplejsze dni lubie nosić pończochy samonożne
27 stycznia 2012 at 12:31Zimą sprawdzą się zdecydowanie lepiej i będzie nam cieplej. Nie zapomnij także o dodatkach w postaci biżuterii.
- AutorOdp.