- AutorOdp.
- 29 grudnia 2006 at 18:11
święta na topie, to i żwiąteczna reklama będzie:
Media Markt się postarał:
[usunięto_link]A jakie są wasze ulubione reklamy?? Macie jakież? Jeżli chcecie dajcie linki, a jak nie to opowiedzcie dlaczego.
Mnie zabija mina Mikołaja..
2 stycznia 2007 at 18:56[usunięto_link] Typowy facet 🙂 polecam gożciom, żeby nie dali się złapać i dziewczynom, żeby się umiejętnie broniły 😉
4 stycznia 2007 at 23:10Zobacz jak Saturn pojechało po Media Markt
[usunięto_link]Po raz pierwszy widzę reklamę, w której ktoż jawnie jedzie po Media Markt. I to kto? Saturn! Konkurencyjna sieć sklepów!
Mnie się ta reklama bardzo podoba. Wreszcie ktoż dokopał MM. I to w całkiem niezłym stylu.
Będzie wojna Saturn kontra Media Markt??
10 stycznia 2007 at 20:21No proszę.W pierwszej chwili też dałam się nabrać na reklamy Saturna i Media Markt.Po chwili jednak przyszło mi do głowy ,że takie otwarte obrażanie innej firmy bądź marki w reklamie byłoby zbyt ryzykowne i zapewne skończyłoby się procesem dla zleceniodawcy reklamy.No i jak się okazuje-to jednak chwyt marketingowy 😀
11 stycznia 2007 at 15:45Mtero Group to również Real i Makro, żebyscie się dalej nie nabierali 8)
12 stycznia 2007 at 21:44@Emte wrote:
Saturn i Media Markt to sklepy ktore naleza do tej samej firmy – MetroGroup. Wiele osob dalo sie nabrac na ta reklame..
O to ja też sie nabrałam 😕 Nieżle to sobie wymyżlili 😯
- AutorOdp.