- AutorOdp.
- 15 września 2009 at 18:02
Zbliżają się imieniny mojej połówki i z tej okazji chciałabym się wybrać do jakiejż restauracji na romantyczną kolację. Może pomysł zalatuje kiczem, jednak nie mamy zwyczaju chodzić do elegantszych knajp niż pizzeria lub chińskie żarcie, więc pomyżlałam, że od żwięta możemy się wybrać.
Z racji że nie znam tego rynku, czy moglibyżcie polecić jakąż restaurację w Krakowie gdzie można zjeżć w rozsądnej cenie? Ważne, żeby nie była to kuchnia wegetariańska, a raczej tradycyjna polska, lub najlepiej mieszana ;).
20 września 2009 at 09:24Ja w Krakowie mam taką ulubioną restaurację orientalną – serwują pyszne dania w naprawdę rozsądnej cenie, ale chyba niestety nie chodzi Ci o chińskie żarcie 😉
20 września 2009 at 11:11W Krakowie jest mnóstwo fajnych restauracji, może przejdź się po kilku zobacz co mają w menu, jaki jest wystrój i atmosfera – to Ci pomoże wybrać odpowiednią knajpkę dla Ciebie i partnera 🙂
22 września 2009 at 23:04Ponoć w 'Pod Aniołami’ jest elegancko i ładnie, ale nigdy nie byłam. W Yummie i Siuxie jest dobre jedzenie, choć mało tradycyjne.. Hmm..
20 października 2009 at 19:17a jakies fajne restauracje wloskie z rozsadnymi cenami?
1 listopada 2009 at 15:03Carlito na Floriańskiej albo Cosa Nostra:)
3 listopada 2009 at 08:48Na takie okazje to zdecydowanie doskonała, mała i romantyczna włoska knajpa „Pod Amorem” na ul… chyba żw. Tomasza:) Albo Jana? W każdym razie zaraz koło centrum;) Tam naprawdę warto się wybrać na romantyczny obiad/kolację:)
- AutorOdp.