- AutorOdp.
- 13 lipca 2011 at 08:19
Sezon owocowy w pełni, ja mam już kilka dżemów i konfitur. Dzisiaj dostałam skrzynkę wiżni i tak się zastanawiam co oprócz tradycyjnych konfitur z nich zrobić? Jak robicie dżemy? Gotujecie kilka godzin czy używacie żelfix lub cukier żelujący?
14 lipca 2011 at 07:30Nie robię przetworów,ale kiedyż widziałam taki przepis na wiżnie na ostro do mięsa.Poszukaj w sieci.Jak ktoż lubi potrawy z mięsa z owocami,to można je wykorzystać:)
19 sierpnia 2011 at 00:57[usunięto_link] wrote:
Sezon owocowy w pełni, ja mam już kilka dżemów i konfitur. Dzisiaj dostałam skrzynkę wiżni i tak się zastanawiam co oprócz tradycyjnych konfitur z nich zrobić? Jak robicie dżemy? Gotujecie kilka godzin czy używacie żelfix lub cukier żelujący?
1kropelka, ja do cholery nnie umiem. wiesz na razie jestem sam. podpowiedz, kochanie.
ale też wiesz, o paranojo, dostałem ’skrzynię owoców i warzyw”…
nie bądź jędzą i coż podpowiedz męskiemu nieudacznikowi jupi - AutorOdp.