- AutorOdp.
- 5 listopada 2007 at 12:58
nie wiem czy ktos slyszal o tym urządzenoiu ale jest idealne na pozbycie sie tkanki tluszczowej, cellulitu. Chodze na masaze od miesiąca i widze duzą poprawę na swoim ciele. Masaz kosztuje 20 zł za godzinke(pierwszy raz gratis) ale warto…
13 listopada 2007 at 08:42A ile trzeba tych masazy zeby pozbyc sie tluszyku? Biorac pod uwage,ze kosztuje 20zl.za godzine a Ty chodzisz od miesiaca to sporo kasy musialas wydac…
Ja osobiscie popieram cwiczenia na silowni albo brzuszki w domu. Byc moze jest to o wiele bardziej meczace ale napewno skuteczniejsze noi rzecz jasna tansze!
Oczywiscie zycze Ci jak najlepiej!
Pozdrawiam 🙂
19 listopada 2007 at 11:57ogólnie ja mam karnet na rolletic a tam wychodzi jakies 10-15 zł za godzine masazu zalezy na ile wejsc.Im wiecej wejsc tym tanszy. Ja rowniez chodzilam na silownie ale szybsze rezultaty widze po tym. Zreszta panie ktore ze mna chodza na rolletic chudna w mgnieniu oka wraz z dieta udostepniona przez gabinet
22 listopada 2007 at 11:21co do tej maty to przyznam szczerze ze nie slyszalam nigdy o tym a sama pracuje we firmie ktora pozyskuje nowe metody zwalczania cellulitu…gdyby tak naprawde ta mata byla tak swietna,kosztowalaby krocie bo jednak trzeba czasu i wyrzeczen aby pozbyc sie tego problemu. Ogolnie masaz drewnianymi walkami jest znany nie od dzis,dlaetgo nie jest to nowa metoda ale za to sprawdzona i zmechanizowana. 🙂
23 stycznia 2008 at 19:40ja tam zbyt duzeog cellulitu nie mam wiec nie mam po co chodzic na jakis masaz^^
26 stycznia 2008 at 15:35@yoko wrote:
Witam już na drugim forum o tym czytam dziewczyny taniej wychodzi kupić sobie mate ozonomatic i masować się ile dusza zapragnie i mieć ją na zawsze. Cellulit znika skóra przez ozon po prostu wygląda super, nie trzeba używać balsamów (kolejny koszt mniej) a poza tym regularne używanie leczy kręgosłup bo to jest urządzenie rehabilitacyjne stosowane w szpitalach salonach spa i sanatoriach tak zwana kąpiel perełkowa ja mama to cudo 😀
a ja tam w takie cuda-maty nie wierze. w zyciu nic nie przychodzi latwo i zeby pozbyc sie cellulitu moim zdaniem trzeba sie ostro napracowac cwiczac.
18 lutego 2008 at 21:08I to wszystko od masażu? Niewiarygodne 🙂 chyba sie skuszę:)
20 lutego 2008 at 12:01[usunięto_link] wrote:
I to wszystko od masażu? Niewiarygodne 🙂 chyba sie skuszę:)
a ja w to wątpie, wątpienie ludzka rzecz:) a w cuda nie wierzę
- AutorOdp.