- AutorOdp.
- 4 marca 2013 at 06:11
Max skoro z zawodu jesteż fryzjerem i potrzebujesz kursu dla osób początkujących to lepiej daj mi adres salonu w którym pracujesz, będę go omijać szerokim łukiem 😉 A co do samego kursu – nie wierzę, że w 120 godzin można nauczyć się zawodu. Można potraktować to jako rozwój osobisty, hobby, ale wątpię czy po takim kursie faktycznie można zacząć pracę.
19 marca 2013 at 14:01Jeżli juz o kursach mowa – zajawiłam się na własnoręczne robienie kosmetyków i mydełek. W związku z tym znalazłam warsztaty mydlarstwa i kosmetyki naturalnej – takie podstawy dla pasjonatów (wiedza + praktyka). Czy ktoż była na takim kursie? Jak wrażenia?
Użciżlę – kurs trwa 3 dni (nie jest to jakaż dwugodzinna pogadanka), więc jest to wyjazd z noclegiem (który jest w cenie, tak a propos) i wszystkie potrzebne składniki zapewnia organizator.
Warsztaty prowadzi Pani o nazwisku Sztykiel (ktoż o niej słyszał?) a organizatorem jest Gospodarstwo Kukówka (albo o nich ktoż coż słyszał?).Będę ogromnie wdzięczna za jakiekolwiek opinie.
28 września 2013 at 11:00Akurat nie mam żadnych opinii co do tej szkoły udzielającej kursów,więc ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat. Generalnie jednak jest dużo takich firm,które coż dają,zapewniają,warto szukać i inwestować w siebie aby móc się dalej rozwijać.
- AutorOdp.