- AutorOdp.
- 16 listopada 2009 at 00:16
Nie wiem czy się ze mną zgodzicie…ale na współczesne ambitne kobiety jest wywierana jakażÂ dziwna presja… u mnie jest tak, że raczej wiedzie mi się w pracy,…w związku natomiast niekoniecznie…co myżlicie…czy jakażÂ taka ogólna nagonka jest w ogóle potrzebna? czemu mam się źle czuć , że akurat nie mam teraz nikogo… to jest jakież chore… a dodatkowo deprymuje mnie to niepotrzebne i zniechęca do jakichkolwiek działań.. a jak jest w Waszym przypadku???
17 listopada 2009 at 00:09wOW JESLI chodzi o taki delikatnz temat to z moich doswiadczen zyciowych moge stwierdzic ze zerzywiscie kobiety spelniajace sie zawodowo sz aszesliwe w zwiazkach. Istnieje jednak czesc kobiet ktora sile czerpie z parcy, oddajac sie jej i osiagajac to czego inne nie moga i o czym nie marza nawet mezczyzni. Ja bylam czesto w zwiaykach i niekiedy czulam sie przytloczona. Nie moglam oddychac. Jak tylko rozsatalm sie z facetem 1000 pomyslow wpadlo mi do glowy i odetchnelam. Bylam wolna od komentrzy, zbednych tlumaczen. TEraz jestem z kims ale pracyje wiecej niz ja wiec nie mamz sie kiedy klocic, smucic ani kisic we wlasnym sosie. Praca to chzba dobre wzjscie zebz nei zwariowac. J tez nie popieram tej presji na kobiety samotne….
25 maja 2012 at 09:19[usunięto_link] wrote:
Nie wiem czy się ze mną zgodzicie…ale na współczesne ambitne kobiety jest wywierana jakażÂ dziwna presja… u mnie jest tak, że raczej wiedzie mi się w pracy,…w związku natomiast niekoniecznie…co myżlicie…czy jakażÂ taka ogólna nagonka jest w ogóle potrzebna? czemu mam się źle czuć , że akurat nie mam teraz nikogo… to jest jakież chore… a dodatkowo deprymuje mnie to niepotrzebne i zniechęca do jakichkolwiek działań.. a jak jest w Waszym przypadku???
Jeżli jesteż szczężliwa nie mając partnera to Twoja sprawa, nie musisz nikomu udowadniać, że nie potrzebujesz mężczyzny:) W moim otoczeniu jest wielu singli, którzy spędzają wspólnie czas z parami:)
28 czerwca 2012 at 12:08Czasem samotnożć w tłumie jest potrzebna…
14 lipca 2013 at 20:31[usunięto_link] wrote:
Czasem samotnożć w tłumie jest potrzebna…
może czasem… ale na dłuższą metę niszczy 👿
chodzi mi o to, że w naszych czasach, wskutek mediów
cyfrowe tv, kolorowe katalogi, zwłaszcza neta, przez reklamowe wymogi…wielu może czuć się cholernie samotnymi, i sam znam takich…
należy przestać gapić się w coż…a zacząć rozglądać się za kimż 😉
2 października 2013 at 22:10mam podobnie…
19 października 2013 at 17:06Kazdy w jakis sposob potrzebuje czasem samotnosci, nawet kiedy otaczaja ich kregi znajomych, przyjaciol. Tak jak wyzej napisano, nie patrz w cos tylko za kims.
18 listopada 2013 at 01:42samotonosc nie jest taka zla..
19 listopada 2013 at 19:36samotnożć najbardziej dobija człowiek..
20 listopada 2013 at 11:05No czasem moze dobic;/
11 marca 2014 at 11:36Niestety
2 maja 2018 at 15:09Myślę, że tak się stało, dlatego, że żyjemy w takim świeci, gdzie internet, social media odgrywają wielką rolę w naszym życiu. Dlatego, niekiedy ludzi czują się samotni. Chociaż, niektórym ludzi podoba się być samotnymi. Jeżeli kobiecie podoba się być samotną i żyć pracą, to tak może być. Głównie, żeby człowiek był szczęśliwy. Nie warto żyć stereotypami.
- AutorOdp.