• Autor
    Odp.
  • jagoda10000
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ważyłam 98 kg i schudłam do 60 kg. Przy tej wadze nie można było mówić o silnej woli (gdybym ją miała nie dopużciłabym do nabrania takiej masy). Miałam wielki zapał do odchudzania i ćwiczenia niestety tylko przez kilka dni. Kiedy robiłam sie głodna, zmeczona i nie widzialam znacznego efektu natychmiast wpadalam w depresje i dobieralam sie do ciastek. Moja dieta szła w zapomnienie a zamiast spadku wagi przybierałam dodatkowe pare kilo 🙁 Ale poradziłam sobie z tym i od 7 lat utrzymuje wagę. Wiem ile wysiłku trzeba, żeby to osiągnąć dlatego trzymam kciuki za Twoje efekty.Jeżli będziesz chciała pogadać zapraszam na gg lub skype.Może uda mi się coż doradzić. Moje gg 5624013, skype: jagoda10002

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

przepraszam cie ale brzmi to dla mnie jak reklama pogadamy a ja ci sprzedam tabletki ziolowe firmy krzak wazylam 117 teraz 90 jestem ciagle na diecie i jakos nie ukrywam sposobu jakim cudem zjechalam 27 kg wiec ……..i ciagle chudne i nie mowie ze bez pomocy nawet tu na forum otrzymalam porady i pomoc ktore wykorzystuje w swoim dojsciu do celu …….
    ps moja mama zlapal 106 zjechala do 65 i juz to trwa jakie 17 lat i zadna tajemnica dieta 1000 kalorii i cwiczenia…razem z kwadransowymi grubasami……

pauli90
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

na szczególny szacunek zasługuje utrzymanie tej wagi 😉

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

uwierz mi ze ja tez ja za to podziwiam a siebie przeklinam kazdego dnia kiedy patrze w lustro….jedynie co to tylko tylek mi humor poprawia..

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

To ja jednak zazdroszcze takiej silnej woli tym kobietom,które odchudzaja sie pomimo tego ze na poczatku sa marne efekty.
    Ja sama teraz próbuje z dieta dukana,i mam zamiar wytrwac.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " schudłam 38 kg"

Przewiń na górę