Schudłam 7 kg na surowej diecie

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    veronica333
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Jakiż czas temu koleżanka zaczęła wyglądać bardziej atrakcyjnie i tak jakoż żwieżo. Myżlałam, że może jakiż botox, ale ona cała lepiej wyglądała, w końcu ją spytałam, bo nie mogłam się nadziwić 😉 i co się okazało, zaczęła stosować tzw. surową dietę… trochę o niej poczytałam, dieta prosta, więc spróbowałam sama. W ciągu 10 dni schudłam 7 kg! Najlepsze jest to, że skóra jest naprawdę piękna, zszedł mi celluit (no wiadomo nie wszystko, ale dużo lepiej to wszystko wygląda 😆 czuję się bardziej atrakcyjna i przede wszystkim mogę nosić ciuchy sprzed lat! 😀 możecie sobie wejżć na stronkę rawfoods w zakładce informacje są ciekawe artykuły jak to działa, mają też sklep internetowy. na youtube jest też kilka ciekawych filmów o tej diecie. Polecam, bo bardzo skuteczna!
    W Stanach ponoć stosują ją znani aktorzy, m.innymi Demi Moore.

edit
    jakubek

veronica333
    Członek
    • Bywalec

Ta dieta, to raczej sposób na zdrowe odżywianie się, ja zamierzam się tak odżywiać na dłuższą dietę, ale z relacji innych osób na necie myżlę, że jojo nie grozi. Dużo ludzi się leczy na tej diecie z poważnych chorób, także można to też potraktować jako formę leczenia. No a kilogramy spadają w dół. Najlepsze jest to, że wcale nie kosztowało mnie to dużo wysiłku 😀

veronica333
    Członek
    • Bywalec

nadal stosuję się do tej diety/sposobu żywienia, super, mam tyle energii, że musiałam się zapisać na siłownię 🙂 myżlę, że w wakacje zaskoczę znajomych żwietną sylwetką jak tak dalej pójdzie, bo już wyglądam rewelacyjnie 🙂 wcinam raw czekoladę i nie tyję po niej 🙂 a koleżanka również dalej się trzyma surowej diety i tak obie się dopingujemy 🙂

pumpkin
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

a jak jest z jedzeniem tłuszczu na tej diecie? bo w tłuszczu rozpuszczają się niektóre z witamin i nie należy go eliminować całkowicie z jadłospisu… czy np. tłoczony na zimno olej rzepakowy jest ok? uzupełnia kwasy omega-3 i witaminy A, E i K

akerowa
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Ok, ale czy taka dieta jest w pełni zdrowa i czy nie będzie po niej efektu jojo??

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę