Schudnij przez internet bez dodatkowych kosztow

• Autor
    Odp.
  • Trener_dla_ludzi
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Witam wszystkich ktorzy chca schudnac i szukaja odpowiedniej drogi do celu.Jestem trenerem obecnie mieszkajacym i pracujacym w USA i od niedawna wystartowalem z nowym programem wspierajacym ludzi z nadwaga lub otyloscia.
    Program ten wyglada nastepujaco.
    Czas trwania programu to 12 tygodni.Kazdy kto tylko chce zadbac o siebie moze wyslac maila na moj adres mailowy – [usunięto_link] i podac opis swojego wygladu i celow ktore chce osiagnac.Kiedy tylko bedziemy mieli wystarczajaco informacji na temat odpowiedniej osoby wysylamy program zywieniowy stworzony indywidualnie do danych potrzeb.
    Przez czas trwania programu jestesmy w ciaglym kontakcie by mozna wprowadzac poprawki i sledzic postepy.Oczywiscie jesli dana osoba chce byc z nami dluzej niz 12 tygodni to rowniez mozliwe.
    Ulozenie planu zywieniowego nic nie kosztuje.W razie jakichkolwiek pytan prosze rowniez o maila i na wszystkie pytania odpowiemy.
    To nasza misja, przez ktora chcemy zmieniac ludzkie zycie na lepsze poprzez zdrowy tryb zycia.
    Pozdrawiam

Trener_dla_ludzi
    Member
    • Początkujący

Ulozenie diety nic nie kosztuje.Nie wykorzystujemy rowniez zadnych stron do spamowania.Zajmujemy sie tylko pomaganiem ludzi poprzez zywienie i wysilek fizyczny.
    Wlasnie pracujemy nad nasza strona internetowa i mamy nadzieje ze pojawi sie wkrotce.Jesli chcesz mozesz skontaktowac sie z nami w kazdym momencie na wyzej podany adres mailowy i odpowiemy tak szybko jak to tylko mozliwe.
    Prawdopodobne ze bedziemy oczywiscie potrzebowac wiecej informacji na temat Twojego trybu zycia i nawykow zywieniowych, ale o tym pozniej.
    Oczywiscie zeby dopasowac dobry i skuteczny plan trzeba miec duzo informacji ale z tym nigdy nie ma problemu.

Trener_dla_ludzi
    Member
    • Początkujący

Pomagamy kazdemu kto naprawde chce cos zmienic na lepsze w swoim zyciu

Ewelina Pucilowska
    Member
    • Odp.: 23
    • Bywalec

To naprawdę żwietnie że chcecie tak za darmo pomagać, zawsze popieram takie akcje, sama schudłam 9 kg i specjalnie założyłam o tym stronę www i nawet nagrałam Video – mam tylko jedno ale – naprawdę mało info podajesz żeby można było tak na pewno w tą dobroć uwierzyć – podajcie jakiż link chociaż do profilu na facebooku, czy coż w tym stylu

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Schudnij przez internet bez dodatkowych kosztow"

Przewiń na górę