- AutorOdp.
- 21 kwietnia 2010 at 13:43
mam pytanie po czym poznac co to jes poniewaz lekarz powiedzial ze to skaza bialkowa ale juz testowalam wszystkie mleczka jakie sa obecnie podaje nutramigen i z buzki zeszlo ale ma takie plamki suche czerwone na raczkach brzuszku i na nozkach synek ma teraz 4 miesiace niewiem co robic mieszkam w irlandi lece do polski w maju mozecie poradzic jakiegos lekarza lub jakie testy alergologiczne moge zrobic ,,,lekarz najlepiej z trojmiasta 馃檨 馃榾
21 kwietnia 2010 at 16:02To barak tolerancji na bia艂ko,najcz臋偶ciej zwierz臋ce i trzeba zacz膮膰 od diety 偶eby znikn臋艂y podra偶nienia i poszukaj dobrego alergologa 偶eby wyt艂umaczy艂 nie tylko jakie bra膰 leki ale te偶 jak膮 stosowa膰 diet臋.
22 kwietnia 2010 at 09:14A i jeszcze co偶 znalaz艂am do poczytania,mo偶e kto偶 jeszcze ma taki problem z dzieckiem
[usuni臋to_link]22 kwietnia 2010 at 21:13dziekuje za tego linka bardzo mi pomogl 馃榾 a napewno pojde do alergologa,,a wiesz moze od jakiego wieku robia testyb na alergie
23 kwietnia 2010 at 09:01Nie nie wiem niestety ale wizyta u dobrego alergologa to wszystko wyja偶ni:)
B臋dzie dobrze.23 kwietnia 2010 at 17:13dziekuje 馃槅
- AutorOdp.