- AutorOdp.
- 28 października 2009 at 10:36
z narzeczonym chcemy wziąsc żlub kondratowy
ale juz mu powiedzialam że niechce na sali bo za duży wydatek, bo mamy przebudowac gospodarczy na mieszkalny.
i sie zgodzil na dom mój żeby robic ipreze tylko rodzina najbliższa.
co sądzicie o uroczystożci w domu.
28 października 2009 at 10:46[usunięto_link] wrote:
z narzeczonym chcemy wziąsc żlub kondratowy
😆 😆 😆
Niech mi ktoż pomoże, bo poległam. 😆
28 października 2009 at 12:37widziałam 2 razy takie rozwiązanie.
wydaje mi się że zawsze to była bardzo przyjemna sytuacja niczego nie ujmująca temu wspaniałemu wydarzeniu. bez sytuacji, że są gożcie i nawet za bardzo nie kojarzysz od kogo bo jest ich tak wielu;) z mojej strony masz słowa „poparcia” jeżli o nie pytasz28 października 2009 at 20:56@Kaja Wolnicka Photography wrote:
widziałam 2 razy takie rozwiązanie.
wydaje mi się że zawsze to była bardzo przyjemna sytuacja niczego nie ujmująca temu wspaniałemu wydarzeniu. bez sytuacji, że są gożcie i nawet za bardzo nie kojarzysz od kogo bo jest ich tak wielu;) z mojej strony masz słowa „poparcia” jeżli o nie pytaszwidziałaż żlub kondratowy? ;> a można wytłumaczyć na czym to ma polegać?
bo ja znam termin 'żlub konkordatowy’, ale w życiu 'kondratowy’
;D;D28 października 2009 at 21:35tak założyłam, że chodzi o żlub konkordatowy;)
ale słuszna uwaga!:)
29 października 2009 at 07:55w domu przyjecie może być tak samo udane jak w restauracji.
popieram.2 listopada 2009 at 13:47wubaccie , mam dyslekcje i trudniejsze słowa nie umiem pisac
10 listopada 2009 at 18:37A może dziewczynie chodzi o Halę Kondratową, he? 😆 W schronisku. No dla mnie bomba!
- AutorOdp.