• Autor
    Odp.
  • buds31
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

nawet dożć często. dla mnie to żwietny sposób na relaks i w końcu ma się czas tylko dla siebie. nikt nie zawraca głowy jakimiż problemami, a wręcz przeciwnie. każdemu kto jeszcze nie spróbował serdecznie polecam!

SklepKokosowy_pl
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Ja osobiżcie jeszcze nigdy nie byłam w SPA, ale marzy mi się chociażby weekend w takim ożrodku. Gdzie zajęliby się mną profesjonaliżci. Jakiż masażyk, zabiegi pielęgnacyjne twarzy, kąpiele błotne i w ogóle żeby się tak odprężyć i zrelaksować:)

CrazyLips
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Nie często, ale korzystam 🙂 Zazwyczaj wtedy kiedy, jestem przemęczona, zestresowana i mój system wyżwietla komunikat „Reset needed. Battery low” . Z zabiegów relaksacyjnych i endorfinogennych 😉 polecam masaż gorącymi kamieniami i hawajski lomi lomi. Ten pierwszy jest bardzo relaksujący, drugi dodaje energii jak mało co 😉

MonikaKosmyk
    Member
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Kocham SPA, chodzę z koleżankami, a po wyjżciu czuje takie szczężcie, że masakra, każda kobieta powinna z tego korzystać, takie moje zdanie.

Kocham was dziewczyny 🙂 😀

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Jestem zdania, że każda kobieta raz na jakiż czas powinna zafundować sobie pobyt w SPA. Gdzie zajęli by się nią profesjonaliżci. Masaże, maseczki i inne zabiegi na ciało nie tylko pomogą się zrelaksować i odpocząć, ale także wpłyną pozytywnie na działanie całego organizmu.

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

uważam, że warto się wybrać do spa , chociażby z tego powodu, żeby sie poczuć jak prawdziwa kobita i zrobić cos dla siebie, po takim pobycie np w primavera spa w Jastrzębiej górze człwoiek przyjeżdża młodszy o parę lat, wypoczęty a przede wszystkim jakby piękniejszy, do tego spa też można pojechać na wczasy odchudzające co też jest dobrym pomysłem

Czuję się prawdziwą kobietą i bez SPA. Z Primavera to można przyjechać, ale z dużo szczuplejszym portfelem 🙂

Gramka
    Member
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Nigdy nie byłam w spa, ale chętnie bym poszła na jakiż aromatyczny masaż.

kamilla1
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Ja korzystam kiedy tylko mam na to czas 🙂 Polecam hotel Primavera Spa w Jastrzębiej Górze gdzie można się zrelaksować i zapomnieć o wszelkich problemach.

kalamburka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

kocham spa 🙂

Diores_pl
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja także uwielbiam korzystać z zabiegów w salonach SPA,w szczególnożci z tych nad morzem oraz w górach,uważam że tam jest najlepszy ku temu klimat:)

lubuszanka87
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

Muszę przyznać, że klasyczne spa, w zamkniętym gabinecie mnie nie za bardzo zachęca. Wolę coż bliżej natury, co pozwoli mnie się nie tylko odstresować, ale jakoż wyciszyć, a najlepiej się tak czuję włażnie wżród natury. Odkryłam ostatnio ten filmik: [usunięto_link] i chyba będę musiała się do tego ożrodka Manorhouse wybrać. Po prostu pięknie.

Margerita80
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 37
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Muszę przyznać, że klasyczne spa, w zamkniętym gabinecie mnie nie za bardzo zachęca. Wolę coż bliżej natury, co pozwoli mnie się nie tylko odstresować, ale jakoż wyciszyć, a najlepiej się tak czuję włażnie wżród natury. Odkryłam ostatnio ten filmik: [usunięto_link] i chyba będę musiała się do tego ożrodka Manorhouse wybrać. Po prostu pięknie.

Faktycznie zachęcająco to wygląda. Taka mała wioseczka 🙂 Też bym siebie z chęcią widziała w takim miejscu na zabiegach. Wokoło duże drzewa, cisza i spokój.

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Ja często korzystam jeżeli oczywiżcie tylko moge i budżet na to pozwala,to bardzo fajna sprawa,szczególnie nadmorskie Spa,gdzie mamy widok na plażę i możemy zrelaksować się podczas zabiegu:)

selee
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Mój TŻ był na imprezie z pracy w Hotelu Piwniczna i w tym roku dostałam od niego weekend w spa w tym hotelu, bo bardzo mu się tam podobało. Ja byłam mega zaskoczona, bo nigdy nie miewał takich pomysłów, urodziny już miałam, voucher wykorzystałam i polecam, dla mnie był to pierwszy raz. Ale hotel jest pięknie położony w cichym miejscu Piwnicznej, nad samą rzeką, do tego ma cudowną strefę wellness – baseny, sauny i bardzo odprężające zabiegi, polecam w szczególnożci masaże.

angela33
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja jeszcze nigdy nie byłam w SPA, ale myżlę, że kiedyż się wybiorę:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " SPA – korzystacie?"

Przewiń na górę