- AutorOdp.
- 8 grudnia 2007 at 19:02
Czy któraż z Was próbowała tej metody na schudnięcie? jestem ciekawa Waszych opinii na ten temat. ja nie próbowałam jeszcze ale wiem na jakiej zasadzie to działa. co sądzicie?
4 stycznia 2008 at 17:12to trochę makabryczne 🙂
4 stycznia 2008 at 17:23jest dobre na cellulit , nie probowalam ale w silowni ktorej cwiczylam stal taki vacu line i wiem mniej wiecej na co jest dobre podobno chudnie sie ale z wody wiec nie jest za dobre natomiast jesli chodzi o cellulit to pomaga ale trzeba dlugo stosowac a to kosztuje.
9 stycznia 2008 at 10:19[usunięto_link] wrote:
jest dobre na cellulit , nie probowalam ale w silowni ktorej cwiczylam stal taki vacu line i wiem mniej wiecej na co jest dobre podobno chudnie sie ale z wody wiec nie jest za dobre natomiast jesli chodzi o cellulit to pomaga ale trzeba dlugo stosowac a to kosztuje.
moja kolezanka probowala: kosztowne, a z efektami bardzi srednio, ogolnie nie plecam.
11 stycznia 2008 at 13:26widzę, że opinie są podzielone. może na każdego działa trochę to inaczej. ja słyszałam dużo dobrych opinii raczej.
27 grudnia 2008 at 11:39urządzenie nazywa się vaculine studio koszt jednej 30 min wizyty ok 25 zł. Podobno trzeba wykupić karnet na 10 razy to są widoczne efekty. 1 wizytę mam gratis. Po seansie 30 min chudnie się od 0,2 do 0,5 kg. Każdy ma inny organizm to oczywiste,ale powinno pomóc.
27 grudnia 2008 at 14:46tak podobnie jest w Warszawie 🙂 myżlę, że warto spróbować
27 grudnia 2008 at 22:29U mnie w mieżcie też jest to cudo, ale tam trzeba wziąć karnet na 5 razy… i te 5 razy kosztuje ok 150zł… W sumie jeżli mam płacić za odwodnienie, równie dobrze (własciwie to wcale nie dobrze) mogę zrobić to sama. Chyba jednak podziękuję:)
- AutorOdp.