- AutorOdp.
- 28 grudnia 2007 at 08:33
włażnie jak myżlicie ?
czy ze spojrzenia można wyczytać jakież uczucia i intencje co do drugiej osoby ? Lubicie jeżli ktoż się patrzy ? mile widziane są wypowiedzi obu płci 😀28 grudnia 2007 at 09:36zdecydowanie tak, ja u mojego Skarba zawsze widze w oczach czy jest zły, smutny, wesoły czy ma na coż ochote…
28 grudnia 2007 at 09:54Oczy… To jest włażnie to. W nich widac wszystko, czy ktoż kłamie, czy jest smutny, widac radoż i szczężcie w oczach. Nawet kaca widac 😆
Ale trzeba umiec też czytac w oczach, nie każdy to potrafi. Ja uwielbiam gdy ktoż patrzy mi prosto w oczy. Można poczuc wtedy taka bliskożc… 🙂28 grudnia 2007 at 11:13Od razu mogę wyczuć nastrój drugiej osoby, patrząc w jej oczy. Po mnie zresztą też to widać. Nie umiem ukryć, że coż mi nie pasuje. Gdy z kimż się pokłócę lub mam do kogoż żal, to zawsze odwracam wzrok.
28 grudnia 2007 at 11:23Oczy mówią bardzo dużo. Gdy ktoż nie chce mi patrzeć w oczy, czuję, że coż jest nie tak. Ja sama lubię patrzeć ludziom w oczy. Można szybko poznać, czy ktoż jest smutny, zadowolony, podniecony 🙂
28 grudnia 2007 at 16:25Są na żwiecie ludzie na tyle obłudni i wyrachowani, że potrafią spoglądać na tyle „chłodnym” wzrokiem, że trudno odczytac ich intencje.. Ale generalnie z oczu można wiele wyczytać.. Ja osobiżcie bardzo zwracam na nie uwagę..
28 grudnia 2007 at 16:44zgadzam się z dziewczynami…
patrzmy sobie w oczy!29 grudnia 2007 at 12:33JAsne, że się da tylko trzeba umieć patrzeć:)
29 grudnia 2007 at 12:42włażnie… spojrzenie w oczy 😀 może powalić chwilami 😉 ma ogromną siłę, poprzez wzrok można manipulować i często bardzo dużo mówi nam o drugiej osobie 🙂
- AutorOdp.