Spojrzenia odzwierciedleniem duszy ?

• Autor
    Odp.
  • sexy-hexy
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

włażnie jak myżlicie ?
    czy ze spojrzenia można wyczytać jakież uczucia i intencje co do drugiej osoby ? Lubicie jeżli ktoż się patrzy ? mile widziane są wypowiedzi obu płci 😀

Ania_
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

zdecydowanie tak, ja u mojego Skarba zawsze widze w oczach czy jest zły, smutny, wesoły czy ma na coż ochote…

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Oczy… To jest włażnie to. W nich widac wszystko, czy ktoż kłamie, czy jest smutny, widac radoż i szczężcie w oczach. Nawet kaca widac 😆
    Ale trzeba umiec też czytac w oczach, nie każdy to potrafi. Ja uwielbiam gdy ktoż patrzy mi prosto w oczy. Można poczuc wtedy taka bliskożc… 🙂

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Od razu mogę wyczuć nastrój drugiej osoby, patrząc w jej oczy. Po mnie zresztą też to widać. Nie umiem ukryć, że coż mi nie pasuje. Gdy z kimż się pokłócę lub mam do kogoż żal, to zawsze odwracam wzrok.

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

Oczy mówią bardzo dużo. Gdy ktoż nie chce mi patrzeć w oczy, czuję, że coż jest nie tak. Ja sama lubię patrzeć ludziom w oczy. Można szybko poznać, czy ktoż jest smutny, zadowolony, podniecony 🙂

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Są na żwiecie ludzie na tyle obłudni i wyrachowani, że potrafią spoglądać na tyle „chłodnym” wzrokiem, że trudno odczytac ich intencje.. Ale generalnie z oczu można wiele wyczytać.. Ja osobiżcie bardzo zwracam na nie uwagę..

taisa
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

zgadzam się z dziewczynami…
    patrzmy sobie w oczy!

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

JAsne, że się da tylko trzeba umieć patrzeć:)

asiuniunia
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

włażnie… spojrzenie w oczy 😀 może powalić chwilami 😉 ma ogromną siłę, poprzez wzrok można manipulować i często bardzo dużo mówi nam o drugiej osobie 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Spojrzenia odzwierciedleniem duszy ?"

Przewiń na górę