Spos贸b dla samotnych – Bluetooth

• Autor
    Odp.
  • Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

Kilka lat temu jadac trajtkiem marzylam o takiej mozliwosci 馃槢 teraz juz mi to niepotrzebne 馃檪 ale milo ze jest 馃檪

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

chyba spalilabym sie ze wstydu…

Specter
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Dobrze, 偶e m贸j telefon takowej opcji nie posiada 馃槈

Olgus
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ciekawe, aczkolwiek ja bym nie skorzysta艂a z takiego sposobu. 馃槈

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Troch臋 偶enuj膮ce… i niepowa偶ne 馃槈

Eternal
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 22
    • Bywalec

@Onione wrote:

呕enada.

Nie 偶enada a ciekawa sprawa. Bardzo kreatywne poznanie drugiej osoby. Nie raz jad膮c ZTMem do pracy mia艂em ochot臋 powiedzie膰 komu偶 „Co s艂ycha膰”, ale nigdy nie mia艂em zbytnio odwagi… zw艂aszcza, 偶e teraz wiele ludzi je藕dzi z MP3-tr贸jkami w uszach.
    Teraz je偶d偶臋 do pracy samochodem, ale nigdy nie przysz艂o mi do g艂owy, 偶e mo偶na wykorzysta膰 BlueTooth to czego偶 takiego. Niesamowite. 馃榾

kiti1980
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Fajny pomys艂! Nie wiem czy starczy艂oby mi odwagi, ale z g贸ry podziwiam osoby kt贸re sie zdecyduj膮 馃榾

isztar
    Member
    • Temat贸w: 27
    • Odp.: 491
    • Zas艂u偶ony

widz膮c osob臋 smutn膮 chcia艂oby si臋 powiedzie膰 'nie martw si臋’ ale czy kto偶 si臋 odwa偶y? Taka funkcja w telefonie doskonale si臋 do tego nadaje 馃檪

Agnyecha
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 75
    • Sta艂y bywalec

Musz臋 wypr贸bowa膰:)

choockolaka
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

ja jakos we wrze偶niu pr贸bowa艂am i by艂o naprawd臋 fajnie, wys艂a艂am po prostu obrazek z usmiechem i napisem „cze偶膰” telefon „kolegi” zawy艂 na ca艂y tramwaj i zaakceptowa艂 plik 馃檪 nast臋pnego dnia podszed艂 do mnie na przystanku.
    Numer od kolegi dosta艂am, ale potem jako偶 zesz艂am si臋 z moim by艂ym i kolega poszed艂 w niepami臋c 馃檪

renatta
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Mo偶e gdybym mia艂a kilkana偶cie lat to bym si臋 w to bawi艂a. jednak teraz jako偶 by艂oby to dla mnie dziwne i troch臋 偶enuj膮ce. Wol臋 jednak normalne sposoby, by znale藕c mi艂o偶c 馃檪

choockolaka
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 69
    • Sta艂y bywalec

Ja te偶 og贸lnie wol臋 sposoby inne.
    chocia偶 ten wcale z艂y nie by艂 – je偶li nie masz weny jak zagada膰 fajnego faceta, a nie wiesz jak to jak daj膮 to korzysta膰 3ba 馃檪

Osobi偶cie mojego narzeczonego pozna艂am np w szkole, ale gdyby nie napisal do mnie wtedy na GG w niebanalny spos贸b i zaprosi艂 na randk臋 to chyba dalej byliby偶my tylko przyjaci贸艂mi.

Technologia daje wiele mo偶liwo偶ci znalezienia interesuj膮cych os贸b – wi臋c czemu nie korzysta膰 – a n贸偶 si臋 w ko艅cu trafi na Tego/ T膮 Jedynego/膮 馃榾

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Spos贸b dla samotnych – Bluetooth"

Przewi艅 na g贸r臋