sposoby na walke z słuchym powietrzem w mieszakaniach.

Wyświetlanie 14 wpisów - od 1 do 14 (z 14 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    pueria
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Mamusie jak radzicie sobie z tym przekleństwem w zimowe dni. to słuche powietrze, te kaloryfery to przekleństwo. ręczniki wieszam i wietrzę w domku ale to nie to co byc powinno, jedyne co to pomaga mi systematyczne i profilaktyczne psikanie małemu do noska ostatnio kupiłam za radą koleżanki spray do noska nivea baby http://www.NIVEA.pl/mamymajaglos
    sprawdza sie dobrze, ma łagodny „psik” co dla mnie było ważne bo marimer psikał małemu az do mózgu tam na tej stronie jest tez szansa wygrania kosmetyków nivea baby i mozna zosatc ekspertką tej marki – hmm jak to fajne brzmi polecam stronke, mi sie spodobała i czekam teraz na niespodziankę w skrzynce pocztowej:)

hostessa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

ja co prawda nie mam dzieci ale za to mam tez bardzo suche powietrze w domu ;( urzywam nawilzaczy tzw kamionkowych na kaloryfer i koszmar bo powietrze wciaz suche… jak pomysle o tym to sama bym sobie taki spray do nosa kupila jak ten o ktorym piszesz bo moze to by mi pomoglo ….maluchy pod tym wzgledem maja super moja kolezanka od wrzesnia nie rozstaje sie z sola morska i aplikuje ja swojemu synkowi zawsze po kapieli

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

hmm… w sklepach są takie fajne nawilżacze powietrza.. może coż takiego pomoże?

hostessa
    Członek
    • Zasłużony

hmm sa owsszem ale drogie niestety i na razie moge o nich zapomniec…ale astanawiam sie czy sama sobie takiego sprayu do nosa z sola morska nie kupic 😀 ale sama nie wiem ❓ ❓

Myszka19
    Członek
    • Ekspert

hmm.. nie są drogie ja w media markt widziałam do 100zł..

hostessa
    Członek
    • Zasłużony

hmmm no z ta cena jest roznie…dla mnie niestety po swietach 100zl to spory wydatek 🙁 wiec musze ratowac sie inaczej…

Myszka19
    Członek
    • Ekspert

rozumiem.. 🙂 ja tylko po prostu chciałam jakoż pomóc 😛

hostessa
    Członek
    • Zasłużony

Mysko dziekuje ci bardzo za pomoc:) pewnie jak odkuje sie z kasa to pomysle o takim nawilzaczu bo jest bardzo fajny:)

pueria
    Członek
    • Początkujący

i jak mamy? wypełniałyżcie ankietę ?
    ja już tylko czekam jak przyjdzie gratisik 🙂

ogóle to co sądzicie o kosmetykach nivea baby? dla mnie całkiem ok. od początku używam i jak narzazie nie zauważyłam jakichkolwiek problemów skórnych u maluszka. a jak u was?

hostessa
    Członek
    • Zasłużony

hihi ja mama nie jestem ale sama uzywam ich kosmetykow na przyklad zelu do kapieli 🙂
    no i w szpitalu w ktorym pracuje sa te kosmetyki na kilkanażcioro noworodkó które myjemy codziennie nie widac uczulen:)

pueria
    Członek
    • Początkujący

dostałam dzis meila od nivea że wysyłają już do mnie spray do noska 🙂 fajowo..lubię darmowe prezenty 😀
    czy do którejż z Was też napisali?
    dla innych które chcą jeszcze skorzystać ➡ http://www.nivea.pl/mamymajaglos_ekspert

hostessa
    Członek
    • Zasłużony

moja znajoma tez dostala ta wiadomosc od nivea:) siedzi kolo mnie teraz i pozdrawia wszystkie mamy:)

pueria
    Członek
    • Początkujący

wzajemnie 🙂 pozdrowienia dla Was! 🙂

lalacruz
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

@pueria wrote:

wzajemnie 🙂 pozdrowienia dla Was! 🙂

Kurcze miałam marimer, ale też się skuszę. Pozdrawiam . Super czasem poczytać forum.

Wyświetlanie 14 wpisów - od 1 do 14 (z 14 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę