- AutorOdp.
- 10 kwietnia 2013 at 07:48
hej, może nie do końca powinnam o tym pisać, ale jak już tu jestem… interesuje mnie fakt czy sprawdzacie swoich chłopaków, partnerów? Od dłuższego czasu czuje, że oddalamy się od siebie. Ufam mu, ale czuje, że coż jest nie tak.
10 kwietnia 2013 at 09:03Faceci są tak skonstruowani, żeby zaspokajać, zaliczyć najwięcej samic i jest to naukowo udowodnione, taka jest natura. Ja sprawdzam sporadycznie telefon (on chyba też mi) i nie mam sobie nic do zarzucenia 😉
10 kwietnia 2013 at 11:53Ja też jestem podobnego zdania co brzoskwinia wydaje mi się, że trzeba czasami posprawdzać czy wszystko jest ok i to nie z zawiżci czy nieufnożci, ale z miłożci. W końcu strzeżonego Pan Bóg strzeże. Ja z kolei swojego misia kontroluje czasami spajlogerem, ponieważ wyczytałam, że laptop służy jako narzędzie zdrady. Jest to urządzenie, które monitoruje prace na komputerze robiąc zdjęcia pulpitu itp.
11 kwietnia 2013 at 07:49nie słyszałam o tym. Jak działa konkretnie? Czy jest to uczciwe? Jak wykryje?
11 kwietnia 2013 at 12:00Bo to z zachodu przyszło, podobno w firmach są dożć popularne takie praktyki. Działa na takiej zasadzie, że robi zdjęcia monitora, czyli jakie strony przegląda z kim pisze itp. Czasowo ustawiasz. Dodatkowo nagrywa dźwięki zewnątrz kompa i zapisuje wystukiwane słowa na klawiaturze. Cały materiał otrzymujesz mailem. Urządzenia nie wykryje, bo działa dyskretnie, nawet mi w serwisie lapków nie wykryli. Czy jest uczciwe?, a czy zdrada jest uczciwa?
15 kwietnia 2013 at 08:07Nie sprawdzam. Jak będzie miał zdradzić, zdradzi, sprawdzanie go nie powstrzyma. Zresztą czasami widać, gdy coż złego dzieje się między dwojgiem ludzi. Rozmowy, wspólnie spędzany czas, seks. Chyba, że jest dobrym aktorem? A jak byżcie się czuły wiedząc, że on Was sprawdza??
29 czerwca 2013 at 06:45Jestem z Moim Mężem 5,5 roku, od 2 lat w małżeństwie. Nigdy w życiu nawet przez myżl mi nie przeszło aby go w jakikolwiek sposób sprawdzić. Ufam mu bezgranicznie i wiem, że nigdy mnie nie zdradzi. I na odwrót.
2 listopada 2013 at 15:11Dokladnie, tez mi nie przyszlo do glowy by go sprawdzac. Zalosne
16 listopada 2013 at 21:00To jest zalosne…
18 listopada 2013 at 01:35od czasu do czasu nie zaszkodzi..
19 listopada 2013 at 19:27No co wy, troche zaufania trzeba mieć !!
19 grudnia 2013 at 10:29Niby po co….
24 grudnia 2013 at 06:55Ja jestem mężatka ale od czasu do czasu raz na 3-6 miesięcy zerkam na telefon czy coż jak coż mi nie pasuje 🙁 bo różnie w życiu bywa
22 stycznia 2014 at 11:18Co innego spojrzec w tel od czasu do czasu jak pisze milaneczka a co innego szpiegowac….
- AutorOdp.