Stale biegunki…:(( Prosz臋 o pomoc!!!

Wy艣wietlanie 4 wpis贸w - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    tigerka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Witam serdecznie wszystkich!

Nie wiem co sie ostatnio ze mna dzieje!Pisalam gdzies o moich problemach z brzuchem,ktory nasila sie rpzy stresie zauwazylam.Teraz jednak jak chodze do wc co 3,4 dni to zamaist normalnaej kupki mam biegunki!!Dzisiaj to poprostu nawet silna biegunka i boli mnie brzuch i nie wiem od czego!!:(( Czyatalm ulotki w dzialaniahc niepozadnych antykoncepcjii moich plastrow i tam nic takiego nie ma.Byc mzoe powinnam diete jakas zastosowac?? 馃檮 A mzoe jest cos nie tak z moimi jelitami?Ukladem pokarmowym? Denerwuje mnie to i rposze o rady!! I jak miec normalna kupe.:/ Glupi teamt i niesmaczny ale sorrkii no potrzebuje pomocy.
    P.S.Na zadna gastroskopie nie pojde !!Odradzam!.

Czekam na odpowiedzi i z gory dziekuje.:( 馃檨

tigerka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Dziekuje Ci Onione za odp.!! 馃榾
    Mozliwe ,ze masz racje.Teraz wzielam stoperan na zatrzymanie bo musze pozalatwiac kilka spraw a brzuch ejszczxe boli heh zjem lakka zupke czy cos .Ehh jak cos bede pisac dalej tutaj.Miejmy nadzieje,ze wszystko wroci do normy. 馃檮 馃檨

Pozdrawiam!!

peronowa mysz
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Tigerko, wiesz co to jest? To s膮 objawy nerwicy!! Przynajmniej tak wygl膮daj膮!

Madziunia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 24
    • Odp.: 73
    • Sta艂y bywalec

Tigerka ja to samo zauwa偶y艂am ostatnio u siebie, szczeg贸lnie mocno odczuwam te b贸le z rana i czuj臋 si臋 jakbym si臋 czego偶 ba艂a. W ci膮gu dnia cz臋sto biegam do kibelka i r贸wnie偶 mam biegunk臋. Nie wiem jak sobie z tym poradzi膰?

Wy艣wietlanie 4 wpis贸w - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋