- AutorOdp.
- 30 stycznia 2018 at 21:14
Czy Wy też tak długo się starałyście o dziecko? Próbujemy już kilka miesięcy i nic. Czy powinnam się martwić?
9 lutego 2018 at 09:05Ja starałam się jakieś 8 miesięcy bezskutecznie, jednak mieliśmy wtedy ogrom pracy i stresu więc może również to było przyczyną. Po tych kilku miesiącach zaczęłam się martwić, że coś jest nie tak jednak postanowiłam jeszcze sprawdzać kiedy mam dni płodne. Kupiłam paczkę testów z Domowego Laboratorium i wykonywałam je zgodnie z instrukcją, staraliśmy się w najbardziej płodne dni i dało to efekt już po 2 miesiącach wynik testu ciążowego był pozytywny 🙂
9 lutego 2018 at 11:54też sie staramy z mężem już od pół roku, nie wiemy o co chodzi, co robimy nie tak…myśle ze trzeba bedzie udac sie do lekarza niedługo…
3 listopada 2018 at 14:00Tutaj masz sporo porad odnośnie badań i w ogóle dbania o siebie przed zajściem w ciąże – zdrowyportal.org może pomoże akurat, ja sporo się dowiedziałam dzieki tej stronie
20 listopada 2018 at 19:03z tego co słyszalam od lekarz do piero po roku regularnych starań można się zacząć martwić, jeśli znasz swój cyk to będzie Ci łatwiej określić dni płodne i wtedy starajcie się współzyć, konieczni ejuż teraz bierz witaminy, mogę ci polecić te które ja sama brałam czyli mamadha premium, bardzo dobre witaminy i masz pełen komplet potrzebnych składnikow w jednej tabletce
20 lutego 2019 at 13:29Polecam wyprobowac testy owulacyjne. Ja po kilku miesiącach staran kupilam 2(najtansze) i strzal w 10:)Ale też warto zrobić sobie podstawowe badania i zacząć brac witaminy w tym kwas foliowy i cynk (wspomaga płodność). Mnie gin dał pregne start właśnie dla kobiet starających się
7 marca 2019 at 16:59Ja od jakiegoś czasu wyznaczam sobie dni płodne, po tabletkach niestety rozregulowała mi się cykl, kupiłam sobie komputer cyklu myway, który na podstawie temperatury ciała, poziomu hormonu LH i jakości śluzu szyjkowego wyznacza moją owulację. Na razie 3 cykle za mną.
- AutorOdp.