Stare, dobre czasy :)

• Autor
    Odp.
  • Misiaczek1412
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Chciałabym się zapytać czy pamiętacie jeszcze lata, kiedy w sklepach były kolejki,
    i żuło się gumy Donald, czy słuchało kawałków grupy Offspring 🙂
    Ja znalazłam ostatnio taką stronę : **************
    Wróciły wspomnienia 🙂 Polecam wszystkim, którzy chcą również powspominać te stare czasy 🙂

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Chciałabym się zapytać czy pamiętacie jeszcze lata, kiedy w sklepach były kolejki,
    Ja znalazłam ostatnio taką stronę : [usunięto_link].
    Wróciły wspomnienia 🙂 Polecam wszystkim, którzy chcą również powspominać te stare czasy 🙂

Misiaczku, ja co nieco pamiętam 😉
    nawet się z tym dobrze czuję 😀 żuję też czasem jeszcze gumę 😆
    a Tyyyy ? 😯

to dla Ciebie, Skarbie:
    [usunięto_link]

PS. daj się przytulić :}}

klakierr99
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 18
    • Bywalec

W sklepach to może już za bardzo nie ma kolejek, ale jak ktoż chce poznać przyjemnożć stania w kolejce to może pójżć do szpitala.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Ja znalazłam ostatnio taką stronę : [usunięto_link].

Jasne pamiętam w sklepach stała głównie wóda, a owoce miało się na żwięta i wcale czasy nie były dobre,a wręcz fatalne choć pewnie o zbyt odległych nie myżlisz wspominając Offspring.

raptor
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Czasy kolejek i pustych półek to lata osiemdziesiąte.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

juz kiedys dawalem
    [usunięto_link]

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ajjj pamiętam gumy Donald i Turbo 😉
    Kolejek niestety nie pamietam,za to Offspringa jak najbardziej 🙂 pamiętam tez domowe przedszkole,ciuchcie i programy edukacyjne na tvp 1.Za tym tęsknie najbardziej i uważam,ze tego typu programów dla dzieci teraz brakuje najbardziej.
    Do dziż nucę „ogórek,ogórek,ogórek,zielony ma garniturek” jako ze wychowałam sie na tych piosenkach.I na „My little pony” 😀 😀 😀

nie-bo
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

oranżada w woreczkach i chrupki takie białe glutki posypane natką pietruszki – coż przesmacznego

bubblegum
    Member
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

haha kolejki to są jeszcze do tej pory, szczególnie w wielkich hipermarketach i w okresie przedżwiątecznym, także nie jest to przecież tylko kwestią wspomnień!
    A gumy donald były kultowe 😀 tak samo jak turbo i te karteczki z samochodami, które się zbierało. Oranżada w proszku i w takich rurkach też były spoko 😀

Wloczykij
    Member
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

POamietam dobrze, brak wszystkiego w sklepach i kupowanie czegokolwiel, albo róznych rzeczy w ogromnych ilożciach. Moja mam kupiła kiedyż 50 puszek tuńczyka, bo były w sklepie, były tylko chwilę, niestety, w końcu nie tylko u mnie jadło się tuńczyka pod rózna postacia przez kolejne 2 miesiące.:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Stare, dobre czasy :)"

Przewiń na górę