- AutorOdp.
- 31 stycznia 2009 at 14:05
[usuni臋to_link] wrote:
jesli medycyna jest dla ciebie za trudna, to niepotrzebnie wybralas takie studia.
Wybra艂am takie studia, bo jestem ambitna.
Medycyna jest dla mnie trudna, ale w takim stopniu, 偶e jestem w stanie j膮 studiowa膰.
Ambicja chyba w艂a偶nie na tym polega, aby stawia膰 sobie wysoko poprzeczk臋. Tylko na tyle, aby jako偶 si臋 z ni膮 upora膰.[usuni臋to_link] wrote:
dla mnie cale zycie wszystko bylo do pogodzenia. po prostu: jestem ambitna.
To 偶e wszystko w twoim 偶yciu jest do pogodzenia nie 偶wiadczy o ambicji 馃槅
31 stycznia 2009 at 14:12joziu…
ja tu nie mam zamiaru sie chwalic, jakie studia skonczylam. ich ukonczenie, piatki na obu dyplomach to dla mnie cos zupelnie normalnego, oczywistosc, zakonczenie kolejnego etapu w zyciu,
a nie jakies nie wiadomo co, czy sukces zycia.rozumiem, ze niesamowicie podniecasz sie tym, ze dostalas sie na medycyne…ale to nie sa ani najciezsze ani najtrudniejsze studia swiata. zatem…odpusc sobie.
ja nie zamierzam sie z toba przepychac slownie na ten temat. jestem na nieco innym etapie zycia. ja juz skonczylam studia. i zyciowe sukcesy dopiero przede mna. te prawdziwe. nieco inne niz zaliczenie sesji.
31 stycznia 2009 at 14:22M贸wi膰 mo偶na du偶o. Ja powiedzia艂am na jakim kierunku studiuje i mo偶esz oceni膰 czy wed艂ug ciebie s膮 one ci臋zkie czy nie. Ty potrafisz si臋 tylko przechwala膰 jakie trudne by艂y twoje kierunki, ale n ie powiedzia艂a偶 co to za kierunki. Mo偶e wcale takie nie s膮, wi臋c milczysz na ten temat.
31 stycznia 2009 at 14:27juz z 10 razy na tym forum pisalam, co skonczylam. wstydzis sie nie mam czego:)
31 stycznia 2009 at 14:31Nigdzie nie napisa艂a偶 co sko艅czy艂a偶.
31 stycznia 2009 at 14:32@J贸zia wrote:
Nigdzie nie napisa艂a偶 co sko艅czy艂a偶.
napisalam. wielokrotnie:)
31 stycznia 2009 at 14:57Ale po co si臋 k艂贸cicie?
Ka偶dy ma prawo sko艅czy膰 taki kierunek jaki mu si臋 podoba!
Lub te偶 nie sko艅czy膰 偶adnego.. i ju偶 !!31 stycznia 2009 at 17:33Dla jednego medycyna jest trudna,dla drugiego nie,dla jednego to jest szczytem ambicji,innego nie zadowala-kwestia podej偶cia.Nie ma wi臋c o co si臋 k艂贸ci膰.Chillout drogie panie 馃槈
31 stycznia 2009 at 22:49Panikuj臋 jak zawsze przed ka偶d膮 sesj膮. W sumie zapowiada si臋 spokojnie ale to i tak SESJA!
1 lutego 2009 at 00:57Tiaaa…sesja rozpocz臋ta, pierwszy oblany egzamin 馃槈
A co do medycyny, mia艂em okazj臋 odwiedzi膰 kiedy偶 akademik AM w Bia艂ymstoku. Piel臋gniarstwo uczy si臋 cz臋sto, lekarskie ucz膮 si臋 bez przerwy, a Farmacja nawet nie 偶pi 馃槈 Przynajmniej tyle zaobserwowa艂em 馃槢 . Kierunek trudny i czasoch艂onny i tego nie da si臋 ukry膰. Ale mo偶e nie najtrudniejszy (nie popadajmy w skrajno偶ci).
Ja studiuje na politechnice. Mamy ma艂o egzamin贸w, ale mo偶e fakt, 偶e u mnie na kierunku przesiew 50%, u kolegi 60%, a u innego 40% w pierwszym semestrze ;). Ale p贸藕niej ju偶 trudniej wylecie膰 馃槢 Na szcz臋偶cie xD
2 lutego 2009 at 20:01ka偶dy kierunek mo偶e by膰 trudny, wszystko zale偶y od studiuj膮cego, ja tam wybra艂am kierunek nieprzysz艂osciowy, ale dla siebie (i moja ambicja ko艅czy si臋 na doplusszowanym zdaniu bez poprawek – uda艂o si臋) – dla niekt贸rych ci臋偶ki, dla mnie ukochany
2 lutego 2009 at 21:27No,po sesji ju偶 馃榾
Wprawdzie mog艂am si臋 bardziej przy艂o偶y膰,ale i tak jestem z siebie dumna 馃檪3 lutego 2009 at 20:13to pogratulowa膰 i spokojnych ferii 馃檪
3 lutego 2009 at 20:52Dzi臋kuj臋 馃榾
3 lutego 2009 at 21:09Mnie za rok czekaj膮 studenckie czasy :/ ehh
- AutorOdp.