- AutorOdp.
- 31 maja 2008 at 12:04
Oj mam kilka egzamin贸w…ale jak to ja podchodze do tego dosc lekko 馃檪 zdam to zdam,nie zdam to 偶wiat si臋 nie zawali.Zacz臋艂am si臋 ju偶 martwi膰 tym,偶e sesja nie wywo艂uje u mnie 偶adnych emocji… ale tak czy inaczej uczy膰 sie b臋d臋,zwi臋kszy to moje szanse gdyby jakims cudem lanie wodu nie pomog艂o 馃槈
31 maja 2008 at 13:53ja wiem, ze nauka sie opyla. nie wyobrazam sobie nie miec stypendium.
29 stycznia 2009 at 12:04jak tam Wam idzie kobiety sesja zimowa? Mi zosta艂y 3 egzaminy w przysz艂ym tygodniu, a reszta na razie posz艂a jak po ma偶le:)
mia艂am tylko jedno zaliczenie do tej pory, kt贸re wzbudzi艂o we mnie ogromny stres, z reszty na razie jestem zadowolona:) jak tam u Was ?
29 stycznia 2009 at 14:35u mnie juz prawie sko艅czona jeszcze tylko jedno zaliczenie ale 艂atwe i czekam na wyniki drugiego egzaminu , i prawie ca艂y miesi膮c wolny:)
29 stycznia 2009 at 19:32jak ja bym chcia艂a sesj臋 zn贸w…kilkana偶cie dni na dopalaczach i miesi膮ce spokoju wzgl臋dnego… powodzenia Wam
30 stycznia 2009 at 16:29Ja te偶 b艂yskawicznie si臋 uwin臋艂am z egzaminami… We wtorek napisalam dwa ostatnie. Czekam jeszcze na wynik jednego, ale jestem nastawiona pozytywnie.
Tak偶e suma sumarum… 3 tygodnie laby mam 馃榾
30 stycznia 2009 at 20:12U mnie jeszcze jeden egzamin i jestem wolna 馃檪 mam nadziej臋,偶e jak dotychczas,obejdzie si臋 bez poprawki 馃槈
30 stycznia 2009 at 21:04[usuni臋to_link] wrote:
jak ja bym chcia艂a sesj臋 zn贸w…kilkana偶cie dni na dopalaczach i miesi膮ce spokoju wzgl臋dnego… powodzenia Wam
chcialabym tak miec, u mnie na studiach sesja to nie kilka egzaminow i do widzenia, choc narazie wszystko zaliczam w pierwszych terminach i to na 4 i 5 , choc harowka jest od konca listopada z samymi zaliczeniami
31 stycznia 2009 at 11:17a mnie w tym roku sesja zimowa nie dotyczy 馃槅
ucieklam od niej za zachodnia granice.
31 stycznia 2009 at 11:50Mi si臋 w pi膮tek sesja sko艅czy艂a. Idealna nie by艂a, ale i tak jestem w szoku, 偶e bez poprawek. Teraz chwila wytchnienia 馃檪
31 stycznia 2009 at 11:55@J贸zia wrote:
Mi si臋 w pi膮tek sesja sko艅czy艂a. Idealna nie by艂a, ale i tak jestem w szoku, 偶e bez poprawek. Teraz chwila wytchnienia 馃檪
ja bym raczej byla w szoku, gdybym miala poprawke 馃槅
31 stycznia 2009 at 13:50Parvati nie zapominaj, 偶e jestem zwyk艂膮 J贸zi膮, kt贸ra dopu偶ci艂a do grzybicy pochwy, a ty jeste偶 idea艂em bez problem贸w.
Przecie偶 to oczywiste, 偶e nie mia艂aby偶 nigdy 偶adnej poprawki:)
Mo偶e gdybym studiowa艂a 3, czy 8 byle jakich kierunk贸w te偶 nie mia艂abym 偶adnych poprawek… Ale wole jeden porz膮dny, dodatkowo bardzo ci臋偶ki.
31 stycznia 2009 at 13:53obecnie studiuje jeden kietunek. przyznaje: byle jaki, banalny i smieszny, ale za to na zagranicznej uczelni.
ale dwa kierunki, ktore skonczylam nie sa byle jakie. byly to ciezkie wymagajace duzego nakladu pracy i wysilku studia. moja sesja na pierwszym roku to bylo 12 egzaminow: kazdy ciezki, wymagajacy wielu dni nauki. moi znajomi z medycyny…mieli jeden egzamin.
tyle w temacie.
31 stycznia 2009 at 13:58Je偶li by艂o to dla ciebie ci臋偶kie nie uda艂oby ci si臋 pogodzi膰 2 sesji. Ja mia艂am jedn膮 sesj臋, kt贸ra by艂a dla mnie ci臋偶ka. Po偶wi臋ci艂am jej tyle czasu, 偶e nie znalaz艂abym drugie tyle czasu na po偶wi臋cenie drugiej sesji.
Gdybym mog艂a podzieli膰 czas, kt贸ry po偶wi臋ci艂am na nauk臋 na dwie sesje, by艂by o wiele 艂atwiejsze.
Pochwal si臋 w takim razie co studiowa艂a偶, 艂atwiej b臋dize okre偶li膰 czy tw贸j kierunek jest rzeczywi偶cie tak trudny. Ci臋偶ko jest znal臋藕膰 kierunek r贸wnie trudny jak medycyna :]31 stycznia 2009 at 14:02jesli medycyna jest dla ciebie za trudna, to niepotrzebnie wybralas takie studia.
dla mnie cale zycie wszystko bylo do pogodzenia. po prostu: jestem ambitna.
- AutorOdp.