- AutorOdp.
- 14 stycznia 2009 at 15:07
Nie moge zalozyc tu konta wiec kolega tomek mi uzyczyl swoje mam na imie michał i mam taki problem !
Prosił bym o komentarze głównie na druga czeżć postu bo pierwsza mniej wazna ! A wiec …
Poznalem dziewczyne jakies 6 miesiecy temu i zapakowala mnie do szuflady typu przyjaciel i powiedzial ze to max dla mnie z jej strony wiec powiedzialem pas !
Tydzien temu mialem opis na gg brak partnerki na Studniowke i ona napisala ze pujdzie bylem nie chetny ale sie zgodzilem .
potym spotkalismy sie 2 razy przypadkiem spoko nam sie gadalo i wogole bylo milo inaczej niz kiedys jak byc cos sie zmienilo o 180 stopni
Studniowka juz za 2 dni i sie zastanawiam co robic ? i tu was o rade prosze ? co myslicie o pocalunku ???
14 stycznia 2009 at 18:05oj
trudno powiedziec
to ze pojdzie z toba na studniowke nie musi nic znaczyc
to ze lepiej sie wam gadalo tez nie
a z drugiej strony obydwa argumenty moga oznaczac cos pozytywnego
po prostu sie przekonasz na studniowce
nie badz nachalny, jesli ona bedzie miala ochote na pocalunek to pewnie w jakis sposob ci to okarze
powodzenia18 lipca 2011 at 11:14jezeli wam sie dobrze gada to idz z niał na studniówke na pewno razem spedzicie czas a moze po studniówce wyjdzie jakiż zwiazek
24 lipca 2011 at 18:42Jak się wódy opije na tej studniówce, będzie i pocałunek. Niekoniecznie z Tobą.
- AutorOdp.