• Autor
    Odp.
  • tomek6667
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Nie moge zalozyc tu konta wiec kolega tomek mi uzyczyl swoje mam na imie michał i mam taki problem !

Prosił bym o komentarze głównie na druga czeżć postu bo pierwsza mniej wazna ! A wiec …

Poznalem dziewczyne jakies 6 miesiecy temu i zapakowala mnie do szuflady typu przyjaciel i powiedzial ze to max dla mnie z jej strony wiec powiedzialem pas !

Tydzien temu mialem opis na gg brak partnerki na Studniowke i ona napisala ze pujdzie bylem nie chetny ale sie zgodzilem .

potym spotkalismy sie 2 razy przypadkiem spoko nam sie gadalo i wogole bylo milo inaczej niz kiedys jak byc cos sie zmienilo o 180 stopni

Studniowka juz za 2 dni i sie zastanawiam co robic ? i tu was o rade prosze ? co myslicie o pocalunku ???

Judy
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

oj
    trudno powiedziec
    to ze pojdzie z toba na studniowke nie musi nic znaczyc
    to ze lepiej sie wam gadalo tez nie
    a z drugiej strony obydwa argumenty moga oznaczac cos pozytywnego
    po prostu sie przekonasz na studniowce
    nie badz nachalny, jesli ona bedzie miala ochote na pocalunek to pewnie w jakis sposob ci to okarze
    powodzenia

grzmotke
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

jezeli wam sie dobrze gada to idz z niał na studniówke na pewno razem spedzicie czas a moze po studniówce wyjdzie jakiż zwiazek

pinkiboy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Jak się wódy opije na tej studniówce, będzie i pocałunek. Niekoniecznie z Tobą.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Studniówka"

Przewiń na górę