- AutorOdp.
- 24 kwietnia 2015 at 14:19
ten do przecinania pasów, czy taki zwykły nóż
24 kwietnia 2015 at 18:31Tak się zastanawiam poco w samochodzie nóż do przecinalnia pasów.
28 kwietnia 2015 at 20:13[usunięto_link] wrote:
proponuje gadzet przydatny! mój bart kupił własnie kamerke na chywtaku do auta, co rusz ktos go gdzies na miescie wkurzał,i się przydaje, sparwdza, ma nagrania i są dowody.
chcesz powiedzieć, że co rusz miał stłuczki? A może to jego wina ;p
@Zuziaczek wrote:z praktycznych rzeczy, to dobrym gadzetem jest noz ratowniczy
Tak ale dla ratownika.
[usunięto_link] wrote:Tak się zastanawiam poco w samochodzie nóż do przecinalnia pasów.
Żeby przeciąć pasy, ale to w razie wypadku i też wg mnie opcja dla ratowników.
7 maja 2015 at 08:05@Zuziaczek wrote:
z praktycznych rzeczy, to dobrym gadzetem jest noz ratowniczy
ratowniczy tzn jaki?
13 maja 2015 at 21:02[usunięto_link] wrote:
Tak się zastanawiam poco w samochodzie nóż do przecinalnia pasów.
np podczas wypadku pasy się zaklinowują i z takim nozkiem możesz sobie je odciąć i wyjżc jeżeli pomocy jeszcze nie ma, wiesz skrajne przypadki ale na wypadek samochodowy nie czekasz , nie wieesz kiedy będzie
[usunięto_link] wrote:chcesz powiedzieć, że co rusz miał stłuczki? A może to jego wina ;p
tak , w duzym miescie, cżesto jeżdził w godzinach szczytu i co rusz miał jakis problem, niestety taki pech ;]
tez ich sporo… ale ciekawy pomysł, przybronik ratowniczy tam widziałam, to mi się podoba ;] może nawet zamówie14 maja 2015 at 20:34[usunięto_link] wrote:
google google google!
[usunięto_link]no ok, ale moim zdaniem to po prostu bardzo dobre noże a że nazwa ratownicze to taki bajer
19 maja 2015 at 17:01[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
google google google!
[usunięto_link]no ok, ale moim zdaniem to po prostu bardzo dobre noże a że nazwa ratownicze to taki bajer
nie no jest różnica. dasz myżliwemu nóż ratowniczy to niedokońca mu się spodoba. a zaż komus kto lubi turystyke podarujesz nóż obronny to tez zgrzyt, jest sporo kategorii nie bez powodu. tam na stronce masz wszytsko ładnie poukładane i opisane;]
20 maja 2015 at 20:33[usunięto_link] wrote:
[*]
no ok, ale moim zdaniem to po prostu bardzo dobre noże a że nazwa ratownicze to taki bajerPolecam więc filmik: [usunięto_link]
21 maja 2015 at 04:01[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[*]
no ok, ale moim zdaniem to po prostu bardzo dobre noże a że nazwa ratownicze to taki bajerPolecam więc filmik: [usunięto_link]
no tak tu faktycznie jest różnica
21 maja 2015 at 20:07i to jest ratowniczy. do auta przydatne, ja chyba kupię. warto miec jakąs mała latareczkę led w razie przymusu naprawy po nocach
13 sierpnia 2015 at 11:25Mam łapę na szybie na telefon. Poza tym cenie praktyczne rzeczy i nie zażmiecam sobie auta byle czym 😉 w bagażniku mam skrzynkę narzędziową i drugą na niezbędne płyny, smary, Nanoprotech przeciw rdzy, pasta na drobne ryski itd. Myżlę, że to warto mieć łącznie z apteczką.
20 sierpnia 2015 at 13:50może to nie jest stylowy gadżet ale warto zafundować sobie w samochodzie „niewidzialną wycieraczkę”. Można to nałożyć na szybę samemu lub w serwisie (mój chłopak wybrał drugą opcję) i teraz podczas deszczu nie trzeba tak często używać wycieraczek bo woda sama „ucieka” z szyby.
10 września 2015 at 12:44nóż ratowniczy może się przydać, bo może ty będziesz żwiadkiem wypadku i będziesz wyciągał ludzi z samochodu
są w połączeniu z młotkiem do zbijania szybja takie coż mam w zasięgu ręki
takie rzeczy wybiera się niejednokrotnie na podstawie swoich własnych dożwiadczeń- kumpel kiedyż woził w bagażniku nożyce do cięcia metalu za kilka tysięcy, bo na jego oczach dwie osoby spłonęły w samochodzie- nie potrafili się do nich dostać, to było lata temu i straż z małego pobliskiego miasteczka nie miała czegoż takiego na stanie……
1 lutego 2023 at 09:15ja trzymam dużo p****ół w aucie, więc moim ulubionym gadżetem jest organizer hahaha mam taki duży do bagażnika i jeden na fotel, kupiłam w falconie
- AutorOdp.