- AutorOdp.
- 29 sierpnia 2007 at 09:18
Postanowiłam założyć taki temat,w którym będziemy mogły umieszczać zdjęcia sukien slubnych,które wyjątkowo nam sie podobają 😀
Można oceniać,komentować i zachwycać się 😉29 sierpnia 2007 at 09:51Oto kilka sukien:
1. Prosta i bardzo elegancka 🙂
2.Sliczna,rozłozysta,w sam raz dla księzniczki 😉 (czyli dla mnie,bo rodzice juz mi powiedzieli,że chcieliby,żebym na swoim żlubie wystąpuła w sukience „ksiezniczki” z diademem na głowie najlepiej 😆 ehhh staruszkowie kochani…)
[usunięto_link]3.Bardzo ładna(tylko fryzura tej modelki mi sie nie podoba)
4.Urzekająca wręcz.Swietny fason,dla kobiet o ładnych krztałtach.
5.Góra ładna,ale dół fatalny…umiesciłam,bo bez względu na ta fatalnożć suknie dożc ciekawa 😉
[/url]
29 sierpnia 2007 at 13:30Moja siostra za rok bierze żlub i najprawdopodobniej będzie miała taką:
1.
Jej się bardzo podoba gdyż można powiedzieć że jest skromna.. 🙂 no w sumie mi też się podoba..
Za to mi bardzo podobają się:
2.
Ta to gdybym miała brać teraz żlub to by było moje marzenie..3.
Ta znów jest podobna do poprzedniej ale również bardzo mi się podoba.. powiedziałabym że jest skromniejsza od tamtej 😉4.
5.
6.
Ta mi się podoba.. Tzn fason.. kolory niezbyt.. ale kolory zawsze można zmienić.. 🙂w sumie mogłabym tu jeszcze wkleić mase sukienek które mi się podobają.. 🙂 Bo pełno mam na kompie.. ale te jakoż tak najbardziej mi przypadły do gustu 🙂
29 sierpnia 2007 at 13:52Oto kilka moich propozycji. Wyglądałyby na pewno lepiej gdyby ich tak nie spłaszczało ale niestety nie potrafię lepiej
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]Gdybym miała taką szanse chciałabym do ołtarza iżć w jednej z nich
29 sierpnia 2007 at 22:131.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
tyle jest ładnych sukienek że mogłoby to troche zająć stron 😆
najbardziej podobają mi się te z kolekcji DEMETRIOS
30 sierpnia 2007 at 08:33[usunięto_link] wrote:
tyle jest ładnych sukienek że mogłoby to troche zająć stron 😆
najbardziej podobają mi się te z kolekcji DEMETRIOS
Te najbardziej mi sie podobają, proste, no piękne….
Bo ja prosta kobieta jestem 😉
31 sierpnia 2007 at 10:24dodałam jeszcze parę 😉 jakos tak mnie zebrało na ogladanie sukien slubnych
1. ta mi sie bardzo podoba tylko kurcze wszystko pieknie wyglada na szczupłych modelkach 👿 a ja do takich nie naleze
2.
3.
4.
31 sierpnia 2007 at 11:27najbardziej poodba mis ie ktora dała Myszka 2 numerek 2 ale wogole wszytskie sa piekne i jak tu wybrac 😀
31 sierpnia 2007 at 17:12A mnie się spodobała ta, którą Myszka wkleiła jako 4-tą…. 😀
31 sierpnia 2007 at 20:23[usunięto_link] wrote:
2.
a ta suknie mi sie bardzo podoba (kiedys ja przez przypadek w necie znalazłam) gdybym brała teraz żlub to coż na ten fason 🙂
mia1980
a fotka 1 i 2 która dałaż..
to bym sobie uszyła takie na wesele badz na drugi dzień slubu 🙂 tylko w innych kolorach 🙂31 sierpnia 2007 at 22:31Jeszcze więcej sukien 🙂
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
1 września 2007 at 08:53[usunięto_link] wrote:
Oto kilka moich propozycji. Wyglądałyby na pewno lepiej gdyby ich tak nie spłaszczało ale niestety nie potrafię lepiej…
To nic xyz że są spłaszczone…wystarczy kliknąć na nie dwukrotnie i wyskakują w nowym oknie 😉
A ja sie nie opowiem za żadną z sukienek…one wszystkie są piekne.
Dzieki Boghu nie muszę się zastanawiac nad tym w czym do ołtarza… 🙂1 września 2007 at 09:38@iga81 wrote:
Dzieki Boghu nie muszę się zastanawiac nad tym w czym do ołtarza… 🙂
aaa… czemuż to? 😉2 września 2007 at 11:20[usunięto_link] wrote:
1.
ta mi się bardzo podoba 🙂
2 września 2007 at 11:25[usunięto_link] wrote:
4.
i ta 🙂
gdybym miała to szczężcie, to chciałabym iżć do ołtarza w którejż z tych dwóch 🙂 (druga z postu wyżej) - AutorOdp.