- AutorOdp.
- 24 marca 2015 at 16:46
Ta trzecia sukienka jest bardzo ładna. Moja narzeczona poszukuje sukienkę.
1 kwietnia 2015 at 14:58mam żlub w sierpniu i niestety rozmiar 42,nie wiem gdzie szukać bo gdzie wchodzę to baby kiwają głowami ze takiego rozmiaru nie mają,jedyny salon jaki mi nie odmówił przymierzenia to był salon na chopina w katowicach evita i chyba tam zamówie,czy wiecie jeszcze o jakimż?
9 kwietnia 2015 at 13:42jak powiedziałam tak zrobiłam,klamka zapadła suknia kupiona włażnie w ewicie na chopina z fajnym rabatem,w cenie mam dopasowanie i czyszczenie,poleca gorąco,mam nadzieję ze wszystko będzie oki odezwe sie po…
14 kwietnia 2015 at 11:46witam,jestem w trakcie szukania slubnych butów w rozm.41,pomóżcie czy znacie jakąż żlubną firmę która robi buty tak od a do z ,pozdrawiam,czekam na info
22 kwietnia 2015 at 12:28Ja mam bardzo specyficzny gust przez co bardzo wiele sukien mi się po prostu nie podobają. Ja stawiam na prostotę, ale nie prostacką. Nie lubię cekinów, marszczeń, brylancików itp.
3 lipca 2015 at 07:27Ja miałam przepiękną suknie żlubną. Tył długi, krótki przód do tego kozaczki koronkowe.
- AutorOdp.