- AutorOdp.
- 7 marca 2007 at 15:25
Około dwa tygodnie temu pisałam na forum, ze zaczęłam stosować Thermo Fat Burner. Obiecałam, ze podzielę sie z Wami efektami tej kuracji.
Muszę powiedzieć, ze naprawdę zadziałał. Fakt, ze biorę go dopiero 2 tygodnie, ale już widać pierwsze efekty.
Przez ten czas byłam kilka razy na siłowni i ćwiczyłam w domu, zazwyczaj robiłam brzuszki. Zmniejszył mi sie apetyt, za to zauważłam, ze nie męczę sie szybko i mogę wykonywać bardziej męczące ćwiczenia.
NIe mam ochoty na słodycze, a muszę powiedzieć, ze byłam okropnym łasuchem. Nawet przed miesiączką nie mam ochoty na słodkożci.
Efekt? Zmniejszył sie obwód tali o ok 2 cm, zauważyłam także mniej tłuszczyku na biodrach i udach.
Trening na siłowni za każdym razem nie trwał dłużej niż 70 min, tak zalecił mi mój kolega- trener. Aha jeszcze jedno. Jeżli chodzi o jedzenie, jadłam wszystko tylko o wiele mniej, bo po prostu nie mogłam zmieżcić.Wniosek? Polecam ten preparat, naprawdę warto.
Będę informować o dalszym przebiegu kuracji. Pozdrawiam:)
9 marca 2007 at 14:57Kasiu ja dzisiaj zamówiłam żrodek o nazwie ABSOLUTE firmy Active Slim zobaczymy jakie będą rezultaty 😀
Ile kosztuje ten twój żrodek ❓9 marca 2007 at 15:0545 zl za 120 kapsułek.
14 marca 2007 at 11:29A ja uzywam Bio-CLA, oprocz tego brzuszki w domu (ale nie jakos bardzo regularnie, tylko szczerze mowiac to jak mi sie przypomni), mniejsze porcje posilkow i nie jem po 19, brzuszka juz nie mam wogole, teraz jedynie musze zebrac sie na jakas silownie albo cos zeby sobie zrobic jakies miesnie na brzuchu zeby troche bardziej sprezysty byl, macie jakies dobre metody??
16 marca 2007 at 10:20BIO CLA nie jest za drogie? Taki sam skład mają produkty innych marek, a tańszych.
Nie sądzicie czy nie warto przepłacać?
16 marca 2007 at 11:49Ja cały czas sobie powtarzam że najwyższa pora poćwiczyć bo lato się zbliża ale lenistwo bierze górę 🙁 Jak dla mnie najlepszą dietą jest ograniczenie jedzenia i post po 18 . Czasami jest ciężko wytrzymać bo tyle pokus wokoło ale trzeba by dobrze się czuć i mieć więcej energii 😀
16 marca 2007 at 12:18Witam,
Kupiłem ostatnio kilka paczek nowych na rynku produktów do odchudzania.
Na mnie działają ok, zawartożć jest taka sama jak droższych odpowiedników, jeżli ktoż chce spróbować, zapraszam 🙂
[usunięto_link]
🙂
JJ
15 maja 2007 at 11:39ja też kupiłam produkty Viva Pharmy i bardzo dobrze na mnie działają. Sczególnie polecam Viva Cla, które jest podobno dokładnie takie samo jak BIO
- AutorOdp.