- AutorOdp.
- 29 czerwca 2007 at 09:39
kurcze mam problem i niewiem co mam zrobic,bo od jakiegos czasu zaczelam brac luteine na wyregulowanie okresu i jak juz nadchodzi 14 dziec tzn dzien wktorym mam brac tabletke to zaczyna mnie swedziec na wargach sromowych zwlaszcza w nocy,tak czasmi swedzi ze ja nie moge sie opanowac zeby sie nie drapac a jak sie drapie to troche boli,zaczelam smarowac oliwka by skora byla natluszczona no troche pomaga ale niezbyt,prosze pomozcie mi od czego to moze byc?czy to uczulenie na ta luteine?
29 czerwca 2007 at 10:40hmm jesli do tego masz jeszcze jakiż biały nalot to masz grzybice pochwy… ale spoko 75%kobiet to ma 👿 wybierz sie do ginekologa to ci co przepisze chyba że ci samo przejdzie tylkio niestety to lubi sie powtarzać i to bez względu czy leczone czy nie
1 lipca 2007 at 04:42Słuchaj niczym do pojdziesz do ginekologa mozesz kupic clotrimazolum jest bez recepty i troche pomaga,to mażć , czopki o tej nazwie są już niestety na recepte 👿
1 lipca 2007 at 09:37tak juz to uzywam kiedys bylam u ginekologa to mi przespisal przeczytalam ulotke i zaczelam smarowac,rzeczywiscie pomagad to dopiero 3 dzien jak smaruje i naprawde pomaga jzu sie nie drapie,a moj kochany myslam ze swedzi mnie tak bo za duzo sie bawie soba he he,
5 lipca 2007 at 07:05Clotrimetazolum pomoże (jest w formie mażci i globulek) pod warunkiem, że to grzybica. Jednak u ciebie jest to okresowe, w niektórych przypadkach dolegliwożć ta pojawia się po intensywnym lub dłuuugim seksie 8) . Zaobserwuj jak tam z siusianiem, czy jak masz żwiąd, to czężciej siusiasz, lub szczypie przy siusianiu. Jeżli tak to jest taka skłonnożć cewki do zakażeń, która zapomniałam już jak się nazywa 😕 . W każdym bądź razie sugeruję wówczas Furagin.
9 lipca 2007 at 13:08teraz juz mnie nie boli,nie piecze ale pamietam cos ze przy siusianiu troche tak jaby bolalo jkaos tak inaczej ale juz tez minelo,moj kochnay poprosil mnie bym poszla sie przebadac ale niestety musze czekac wizyta dopiero na pazdziernik:(:(:(:(
9 lipca 2007 at 21:15Jeeejku a dlaczego dopiero do października??!!
Mnie swędzi tam wsio jak włoski odrastają!! Koszmar!
10 lipca 2007 at 06:10Jak bedziesz czekac z takimi sprawami do pazdziernika to Ci sie tam cos powaznego moze zrobic i trudniej bedzie wyleczyc. Pojdz prywatnie do ginekologa to szybciej Cie przyjma.
10 lipca 2007 at 06:22kolejki sa dlugie,a ten ginekolog jest dobry i wole do niego,narazie nic sie nie dzieje przeszlo ale jesli znow bede sie drapac to pojde prywatnie nie bede miala wyjscia,a moze isc ztym do dermatologa?jak myslicie?no ale ja raczej bym sie wstydzila bo to nie to samo co gienek.a mnie tez swedzi jak wlsoki odrastaja no masakra nic przyjemnego
10 lipca 2007 at 06:24Idź do tego ginekologa jak najszybciej, a w październiku to ewentualnie na kontrolę!
10 lipca 2007 at 21:15Serrafina ma rację. Nie czekaj do października!!
Ps: Gdzie Ty mieszkasz? Ja do kardiologa czekam krócej :/
11 lipca 2007 at 06:08Pospiesz sie z ta wizyta, bo jak ci sie wda mocna infekcja to najlepszy ginekolog bedzie mial z nia problem.
31 lipca 2007 at 17:42ide jutro wczesniej sie nie dalo :):)hm ciekawe troszke sie boje
1 sierpnia 2007 at 18:21i juz jestem po i rzeczywiscie mam grzybice i do tego jeszcze torbiel i nadzerka:(:(:(:(
- AutorOdp.