- AutorOdp.
- 4 grudnia 2009 at 12:04
Witajcie, jeżli wciąż nie wiecie, jak spędzić sylwestra, a nie ukończyłyżcie jeszcze 26 lat, to warto sprawdzić ofertę LOT na bilety lotnicze do miast europejskich. MOże fajnie byłoby przywitać Nowy Rok pod wieżą Eiffla albo Big Benem, albo w innym równie romantycznym zakątku Europy. Promocja trwa do 10.12 na wyloty do 31.12.
5 grudnia 2009 at 21:50[usunięto_link] wrote:
Witajcie, jeżli wciąż nie wiecie, jak spędzić sylwestra, a nie ukończyłyżcie jeszcze 26 lat, to warto sprawdzić ofertę LOT na bilety lotnicze do miast europejskich. MOże fajnie byłoby przywitać Nowy Rok pod wieżą Eiffla albo Big Benem, albo w innym równie romantycznym zakątku Europy. Promocja trwa do 10.12 na wyloty do 31.12.
Buba, ja juz mam prawie 29, a chętnie bym się z Tobą 'przeleciał’ 😉
Chiny mnie przerażają, Indie dobijają, Afryka? O Matko Boska! 🙄
Może Ameryka Południowa!? Albo ta nieprzewwidywalna Australia!? plus Antarktydaaa…wiesz… w Europie też można natrafić na niesamowite horrory!
nawet w naszej sangwinicznej Polszcze 😆 a zatem ruszamy w jakąż podróż?jestem ZA :ok: noo, na Sylwestra, ma się rozumieć :zimno:
20 grudnia 2009 at 18:32W sumie ciekawy pomysł. Problem w tym, że nie miałabym z kim tam lecieć. Bo każdy by się wykręcał, że nie ma kasy… A tak to Sylwester pod gwiazdami w Krakowie… też nie jest źle 🙂
- AutorOdp.