Sylwester, co porabiacie? :)

• Autor
    Odp.
  • ag_
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Jak drogie Kobietki spedzacie sylwestra? Dyskoteka, domowka? a moze wieczor we dwoje?
    Ja w tym roku zdecydowalam sie na pobyt w domu, po to by zaoszczedzic pare groszy i pozniej udac sie w gory z ukochanym. Tak wiec bedziemy w domowym zaciszu i tu moje pytanie…
    co zrobic by bylo wyjatkowo? Aby ten wieczor roznil sie od pozostalych? Bez banalnej kolacji przy swiecach, wspolnej kapieli – bo to wszystko juz bylo…Macie moze jakies pomysly? Po prostu chce uczynic ten wieczor szczegolnym, tym bardziej ze rzadko mamy okazji pobyc tak naprawde sami 馃檪 Z gory dziekuje za odpowiedz i prosze o rady, jak rowniez Wasze plany na ta wyjatkowa noc w roku 馃檪

xyz
    Member
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

sylwestra id臋 do pracy, nie wiem czemu skoro do biura i tak nikt nie przyjdzie.
    W zesz艂ym roku pok艂贸ci艂am si臋 ze swoim m臋偶em i o 22 spali偶my w osobnych pokojach 馃檨

Mam nadziej臋 偶e w tym roku nadrobimy to przedszkolne zachowanie 馃槈

My偶l臋 偶e zimne piwko, chipsy, dobry film na dvd, mi艂a muzyka, i takie tam przytulanki na wersalce 馃槼

Kurcze a mo偶e w tym roku by偶my si臋 wysilili i kupili troch臋 fajnych petard, kolorowych, pokazaliby偶my s膮siad贸w jak si臋 bawi膰 powinno

ag_
    Member
    • Zapaleniec

heh, pewnie trzeba zaszalec 馃檪 w koncu to jedyna taka noc w roku 馃檪 Powodzenia Xyz 馃槈

Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

Ja nie mam pomyslu na Sylwestra…bede siedziec w domu,a o polnocy moze na rynek..tam zawsze jest ognicho i pokaz sztucznych ogni. Mysle,ze tez bedzie milo. Wazne,ze z ukochanym.

Manora
    Member
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Nie mam poj臋cia i to mnie martwi. Dom贸wka u znajomego nie wypali艂a. Ze strony mojego faceta nie widz臋 zaanga偶owania w tym kierunku, wi臋c nie wiem. Albo p贸jdziemy gdzie偶 do jakiego偶 klubu na imprez臋 albo b臋dziemy siedzie膰 w domu przy winku- ja nawet bym to wola艂a. Tylko b臋dzie trzeba puste lokum zorganizowa膰. 馃槈

Magdus
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

My te偶 we dw贸jk臋 w domku, ale nie wiem jeszcze co b臋dziemy robi膰. Co偶 wymy偶l臋 馃榾

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

W domu. Lipa

eta
    Member
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

jad臋 do zakopanego 馃檪

ag_
    Member
    • Zapaleniec

heh niektorym to dobrze 馃槢
    Udanego wyjazdu 馃檪

Berdysz
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 81
    • Sta艂y bywalec

My w domu, we tr贸jk臋 – zaj偶y znajoma kt贸ra musia艂a by sama siedzie膰 w domu a tak przynajmniej b臋dzie weselej. Zakupi si臋 par臋 browar贸w…
    A! No i dziecko jeszcze 馃槢 Ju偶 si臋 cieszy, 偶e nie b臋dzie spa艂a do 12 w nocy 馃榾

VanillaSky
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

jad臋 do zakopanego 馃檪

nastaw si臋 na jeden wielki korek na zakopiance i jeden wielki t艂um w samym zakopanym.
    … za to szlaki… cudowanie odludnione, je偶eli lubisz chodzic po g贸rach to tylko tam mo偶esz ucieka膰. by艂am w pt i sob, super pogoda, czego i Tobie 偶ycz臋 (cho膰 chyba niestety sie psuje)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Sylwester, co porabiacie? :)"

Przewi艅 na g贸r臋