Szkolenia z urzedu pracy

• Autor
    Odp.
  • zasaaa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Długo byłam bezrobotna i po zarejestrowaniu się w urzędzie pracy znalazłam ogłoszenie w internecie. Urząd opłacił szkolenie. Teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam 🙂 Może spróbujesz tego? Można u nich dostać potem rabat na włosy. Zajrzyj sobie na ich stronkę. Pozdr !

Margerita80
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Ja kilka lat temu byłam na takich szkoleniach, jak kilka miesięcy pozostawałam bez pracy. świetna sprawa, warto wykorzystać okazję.

Anna_N
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

trzeba dobrze trafić – niektóre szkolenia są po prostu do niczego ://

asia55
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

a jakie szkolenia jeszcze polecacie?

kaznodziejchudy5
    Member
    • Początkujący

Jak za dlugo siedzisz na bezrobociu to Cie wysla na szkolenie w poszukiwaniu pracy;d 3 tyg a pozniej 5 stów za to wypłaca hahah

dawidoo
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Byłem na szkoleniu z urzędu pracy, powiem krótko, żciema a nie szkolnie nie polecam bo to tylko strata czasu.

giczka
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

dla mnie kiedyż proponowali kurs kasy fiskalnej, ale darowałam sobie to :/

Fo111
    Member
    • Początkujący

Staż z urzędu pracy w moim przypadku nie wypalił, nikt się nie odezwał. moze miałam cv za słabe….

baskinka123
    Member
    • Tematów: 1
    • Początkujący

No włażnie bardzo wiele różnych opinii o tych kursach i szkoleniach z Up słyszałam. Koleżanka była na kursie grafiki chyba, to stwierdziła, że do niczego jej się to nie przydało. Inna z kolei zaliczyła jakież kursy obsługi komputera, podstawowych programów i bardzo je sobie chwaliła. Ciekawe od czego to zależy – od rodzaju szkolenia, sposobu w jaki jest prowadzony czy może oczekiwań osób biorących w nim udział… Już od kilku miesięcy poszukuję pracy i chętnie bym się na kurs wybrała, niestety w moim UP obecnie nic nie organizują, pewnie dlatego, że koniec roku się zbliża. Liczę na to, że od nowego roku uda mi się wziąć udział w jakimż.

katowicka panna
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

to dużo zależy od miejsca. Bo nie oszukujmy się – sposób na zdobycie kasy jak kazdy inny. Oferujesz szkolenie, urząd je opłaca, ty zarabiasz. Coraz więcej jest firm, które się na to nastawiają i często odbębniają robotę, a bezrobotni z tego nic nie mają. Ale dobrze słyszeć, że nie zawsze jeszcze tak się dzieje 🙂

gustawS
    Member
    • Początkujący

Ile miast tyle opini.

barbarazamik
    Member
    • Początkujący

Ciekawe jakie szkolenia przewiduja na przyszly rok.

Obcasik
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

No włażnie – a która firma będzie chciała zatrudnić pracownika nie mają pojęcia czy się sprawdzi?
    Czego się uczyłaż, gdzie i czy masz po tym pracę?

negamat
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Moim zdaniem takie szkolenia to bardzo dobry pomysł. Sama chętnie wzięłabym w nich udział. Włażnie sprzedaje swoją zadłużoną spółkę i myżlę o nowym zajęciu.

rena24
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Moim zdaniem takie szkolenia to raczej sposób na zabicie nudy niż znalezienie pracy. Chyba , że ma się coż na oku i potrzebna jest podkładka a jak raz w pożredniaku jest taki kurs. To wtedy czemu nie 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Szkolenia z urzedu pracy"

Przewiń na górę