Szukam opinii o Hair Lab

• Autor
    Odp.
  • 1977dominika
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

Witam,

Nie wiem czy w dobre miejsce wrzuciłam ten temat. Jeżli nie to przepraszam i proszę o przenosiny :), no ale nie wiedziałam gdzie go dać.

Chciałabym trochę się dowiedzieć o Hair Lab w warszawie. Poczytałam trochę negatywnych opinii i nie jestem pewna czy to aby dobry pomysł tam się pchać. Czy któraż z was ma jakież informacje co do nich? Może ktoż na forum pomoże. Opinie i inne mile widziane.

Z góry dziękuję za pomoc.

Dominika

jmichalska
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Witajcie, ja też jestem zadowolona z ich usług, byłam tam na konsultacji najpierw a potem już dostałam od nich włosy i tak już zostało. Fajna atmosfera i profesjonalizm duży. Dla mnie w sam raz.

karolina_majchrzak
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja byłam i jestem bardzo zadowolona, wczeżniej miałam straszne problemy z włosami, które zaczęły się jeszcze w okresie dojrzewania. Włosy wypadały całymi garżciami, nie wiedziałam co robic, dopiero ktos powiedzial mi zebym odwiedzila hair lab, to byla wlasciwa dezycja!
    Edytuj/Usuń Wiadomożć

hekate
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Polecam i to bardzo. Uzupełnienia włosów mają rewelacyjne… Włoski po uzupełnianiu nie różnią się niczym od moich:) 🙂 🙂 Od dziecka marzyłam o długich, gęstych włosach i udało się!!

Sama klinika jest bardzo ładnie urządzona. Obsługa również zasługuje na pochwałę, przyjacielska atmosfera. Chętnie udzielę informacji, bo sama też ich szukałam i też mi podpowiedziano co nieco. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Szukam opinii o Hair Lab"

Przewiń na górę