- AutorOdp.
- 12 lipca 2011 at 10:32
Hej, nie będę oryginalna, mam problem ze zmarszczkami, dlatego szukam sprawdzonegi i skutecznego! kremu na zmarszczki. Czekam na wasze opinie, cena nie gra roli:).
19 lipca 2011 at 20:07U mojej mamy w łazience widziałam ten:[usunięto_link]
i wiem że sobie chwali, mimo że Eveline nie jest najdroższą firmą.Tutaj jednak przydałaby się informacja o Twoim wieku, bo akurat ten krem jest dla osob po35 roku życia,..
21 lipca 2011 at 12:50Tak jak powiedziały moje przedmówczynie, wszystko zależy od wieku 🙂 Nie należy dobierać kremu od tak sobie, już lepiej przejrzeć internet w poszukiwaniu odpowiedzi na to pytanie lub zapytać się kogoż 😉 Niewątpliwe, że znajdziesz coż na dourody ;)) Są tam także recenzje kosmetyków i salony urody ;]
22 lipca 2011 at 09:40A istnieje w ogóle taki? jupi
9 sierpnia 2011 at 14:46Sprawdzony krem przeciwzmarszczkowy to taki, który sama sprawdzisz 😉
Polecam GUAM Microcellulaire ANTI-AGE – kosztuje ponad 100 złotych, ale jest naprawdę skuteczny. Chroni skórę przed agresywnym działaniem wolnych rodników oraz innych szkodliwych czynników żrodowiska. Wybrałaż?26 sierpnia 2011 at 09:25Z kremami przeciwzmarszczkowymi to jest tak, że one powodują tylko nawodnienie skóry i przez to jej wygładzenie. Więc jak zaczniesz, to już do końca życia. Bez odpowiedniej diety to nic nie da się zrobić. Najpierw zmiana przyzwyczajeń a potem kosmetyki. Cudów nie ma. Ale jeżli jesz dużo warzyw i ogólnie jesteż w odrej kondycji to polecam kosmetyki o zasadowym odczynie pH. Jeżli chodzi o zanieczyszczenia żrodowiska to nie da rady chronić się przed nimi kosmetykami o pH kważnym czyli poniżej 7. Bo kontakt kwasu z kwasem powoduje tylko podrażnienia skóry. Warte polecenia są kosmetyki firmy pH cosmetics. Cena co prawda nie mała, ale efekt żwietny.
- AutorOdp.