- AutorOdp.
- 10 lutego 2010 at 19:14
Może leczenie hormonalne by ci pomogło? Moja przyjaciółka uzyskała biust biorąc tabletki antykoncepcyjne. Ogólnie nie przytyła , ale włażnie rozmiar stanika musiała zmienić na większy:)
12 lutego 2010 at 13:01Nie wiem czy da się skutecznie przytyć. Czasem nie da się schudnąć mimo odchudzania i ćwiczeń. Może tak jesteż uwarunkowana genetycznie? Zapytaj lekarza. Ale sądząc po ciąży znalazł się amator Twoich wdzięków, więc nie masz sie czym martwić;) Najważniejsze to czuć się dobrze samemu ze sobą.
23 lutego 2010 at 14:22Kurczę ale jak jesteż szczupła to też lepiej dla Twojego zdrowia, bo nie odkładają Ci się fałdy tłuszczu, nie będziesz miała problemów z cholesterolem itp. Moim zdaniem zdecydowanie lepiej jest być szczupłym niż mieć dużą nadwagę i nie mieżcić się w normalne rozmiary ubrań.
24 lutego 2010 at 20:15@celinka1803 wrote:
jak mozna mowic o osobie szczuplej ze jest atrakcyjna jak nawet ubrania zle wyglądaja
Bardzo dobrze napisane!!!!;-) Że jest się szczupłym,nie oznacza wcale ,że człowiek jest atrakcyjny i ladniejszy-!!!! Oczywiscie znam wielu mężczyzn ,którzy wola szczuplutka dziewczyne ,co by mogli sie pochwalić jaka ona jest to i tamto.( no ale i tacy co wolą troszkę grubiutkie,chociaż jest za co załapać ich zdaniem ,nie za kożci) hehe.. ;P Każda dziewczyna jest atrakcyjna na swój sposób!! No i każda ma jakies kopleksy,czy gruba czy chuda.
8 marca 2010 at 19:37Też uważam, że lepiej mieć lekką niedowagę niż nadwagę. Lepiej dla zdrowia. Chociaż nie zawsze dla wyglądu. Wiem, że z dietą Montigniaca można zarówno schudnąć jak i przytyć. Metoda Montignac nie ogranicza bowiem ilożci spożywanego pokarmu i kalorii, ale wskazuje nam, czego powinniżmy unikać, a spożywanie jakich produktów powinniżmy zwiększyć
8 marca 2010 at 22:20pochwale sie, ze ostatnio schudlam:) sporo musialam pracowac nad tym ale efekty sa 🙂 Tylko ze teraz mam cala garderobe do wymiany, bo wszystko na mnie wisi. I to nie wyglada ladnie :((
10 marca 2010 at 13:48coż za coż… ale powiedz lepiej jak tego dokonałaż 😉
11 marca 2010 at 21:44Czy szczupli są ładniejsi ? Zależy…Dla mnie np. niektóre modelki nie są ani ładniejsze ani atrakcyjniejsze. To zależy w jakim stopniu kobieta o siebie dba. Są panie, na pozór bardzo atrakcyjne i szczuplutkie, a tu niespodzianka. Wskakuje taka w kostium kąpielowy, a tu cellulit 😯 To już nie jest ładne. Ale zdarzają się panie „przy kożci” bardzo zadbane i ich ciała nie są pokryte „skórką pomarańczową”… zaobserwowałam takie zjawisko na basenie 😀 . Zawsze wydawało mi się, że szczuplejsze oznacza ładniejsze…a jednak nie zawsze.
7 kwietnia 2010 at 09:20No włażnie ciekawy problem dla ciągle odchudzających się;)
ładny jest jak ma ładne wnętrze…a dla swojego dziecka jesteż na pewno najładniejszą mamą 😀20 kwietnia 2010 at 12:07Hm, ja wychodzę z założenia, że kazdy jest atrakcyjny na swój sposób, bez wzgledu na ilożć tłuszczyku w bioderkach czy udach.
Ale gdybym była facetem i miała wybierać między sliczną buźką pulchnej dziewczyny, a szczupłą i niezbyt urodziwą twarzą to wybór padłby na tę pierwszą 🙂
W końcu najczężciej patrzymy na buźkę 🙂23 kwietnia 2010 at 08:30Nie wiem co ci poradzić, znam milion sposobów na schudnięcie ale żadnego na tycie, haha. Oprócz jedzenia;) Ale powiem ci tak: gdybyż miała skłonnożć do tycia, na pewno zazdrożciłabyż chudzielcom. Uważam że szczupłe kobiety są bardzo ładne, podobnie jak i kobiety „z ciałkiem”. Po prostu uroda, to nie w stu procentach ciało. To także twarz, sposób bycia, charakter, sposób ubierania. Myżlę, że nie przejmuj się i ciesz sie życiem;)
26 kwietnia 2010 at 11:09jak zadbane to ładne 🙂 uważam, że to jest dobra zasada, choć oczywiżcie spażć się bym nie chciała, bo ciężko dbac o takie ciało.
a co do tycia, to zmiana diety i powinno się coż ruszyć. są też leki poprawiające apetyt (peritol i inne), więc jak bardzo bardzo Cię to martwi to możesz pójżć do lekarza i o tym pogadać 😉
26 kwietnia 2010 at 21:32Moim zdaniem do niczego nie prowadzą takie generalizacje. Czy szczupli są ładniejsi, czy grubsi. Wszystko to kwestia indywidualna. Przecież nie tylko tusza żwiadczy o czyjejż urodzie i nie tylko ilożć kilogramów, które „nosi” na swoim ciele. Poza tym ludzie mają różne gusty i różne figury im się podobają. Jedni wolą szczupłe kobiety, inni „cielesne”. Najlepiej by było, jakby każdy zaakceptował siebie takim, jakim jest. Ty na pewno jesteż wyjątkowa. I nie jedna dziewczyna Ci zazdrożci, nie jeden chłopak się za Tobą ogląda. Zamiast próbować tyć na siłe ( co i tak Ci nie udaje się z tego co piszesz) lepiej postaw na sport. Od biegania zrobią Ci się super uda, od fitnesu, albo siłowni też trochę nabierzesz ciałka w postaci miężni i już raczej nie bedziesz taka baaaaardzo szczupła. Polecam spojrzeć przychylnym okiem na siebie w lustrze, użmiechnąć się do siebie i coż podziałać w kwestiach ruchowych, a na pewno humor i samoakceptacja się polepszą. Pozdrawiam;]
2 czerwca 2010 at 14:09oczywiscie ze sa ladniejsi 🙂
- AutorOdp.