tabletki a nieregularnosc;]

• Autor
    Odp.
  • ASIA
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 4
    • Początkujący

czesc:) mam pytanie…jak pogodzic nieregularny okres z tabletkami antykoncepcyjnymi bo wlasnie wybieram sie do ginekologa;]

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

po to sa tabletki by wyregulowało okres… tab weźmiesz pierwszego dnia okresu 🙂 a chyba to będziesz wiedzieć kiedy masz okres? 😛

Ula99
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Po tabletkach (ja biorę regulon) okres jak w zegarku 🙂 Ja mam też mniej obfity okres i nie mam takich wahań nastroju przed. Więc generalnie super.

Wiedziemka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

popieram koleżanki, tabletki sprawią, że zahamowana zostanie naturalna owulacja a zaczną sie krwawienia z odstawienia w przerwach między opakowaniami

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

no wlasnie dziewczyny moze wy mi pomozecie dlatego ze praktycznie zawsze mam okres nieregularny.bralam luteine owszem pomagala co do okresu ale nie pomogla w zajsciu w ciaze,jetsesmy wtrakcie badan czy znmai jest wszystko ok i przy nastepnej wizycie u ginekologa chcialabym poruszyc temat tabletek anty tylko ze kiedys po tabletkach cilest troche mi sie przytylo mialam dziwne nastroje senna bylam itd.chcialabym zaczac brac znow tylko ze boje sie ze znow przytyje tylko ze mam nadzieje ze mi pomoga w zajsciu w ciaze bo niby tak slyszalam.a co wy o tym myslicie?

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

no wlasnie dziewczyny moze wy mi pomozecie dlatego ze praktycznie zawsze mam okres nieregularny.bralam luteine owszem pomagala co do okresu ale nie pomogla w zajsciu w ciaze,jetsesmy wtrakcie badan czy znmai jest wszystko ok i przy nastepnej wizycie u ginekologa chcialabym poruszyc temat tabletek anty tylko ze kiedys po tabletkach cilest troche mi sie przytylo mialam dziwne nastroje senna bylam itd.chcialabym zaczac brac znow tylko ze boje sie ze znow przytyje tylko ze mam nadzieje ze mi pomoga w zajsciu w ciaze bo niby tak slyszalam.a co wy o tym myslicie?

jak tabletki mają pomóc Ci zajżć w ciążę? bo czegoż tu nie rozumiem!

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

po odstawieiu tabletek bardzo czesto jest ze rodza sie bizniaki:)

Ula99
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Też słyszałam że bliźniaki się czesciej rodzą 🙂
    A co do zajscia w ciąże, to po takich metodach antykoncepcji jak zastrzyk hormonalny, implanty podskorne itp podobno ciezko zajsc w ciaze i przywracanie plodnosci trwa latami. a co do tabletek to chyba tak zle nie bedzie (1-2 m-ce). 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " tabletki a nieregularnosc;]"

Przewiń na górę