tabletki na poprawe urody + gartis :)

• Autor
    Odp.
  • Mandragorka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Witam
    Jestem ambasadorką na forum o zdrowiu oraz urodzie, gdzie za samą rejestrację otrzymuje się powitalną paczuszkę zawierającą opakowanie 60 tabletek na poprawę wyglądu skóry, włosów i paznokci + gratis (np. szczotkę do włosów). A jeżli spodoba Ci się na forum i postanowisz włączyć się w różne dyskusje, to jak napiszesz tylko 10 postów to możesz liczyć dodatkowo na kolejne 30 tabl. + próbki kosmetyków.

Pozatym możesz spodziewać się, iż minimum raz na dwa miesiące otrzymasz prezent w postaci kolejnych tableteczek, próbek kosmetyków lub pełnowartożciowych w postaci np. balsamu
    do ciała czy kremu do twarzy
    Myżle więc, że naprawdę warto się zarajestrować, gdyż nic się nie traci a można dużo zyskać 😛
    Zainteresowane osoby proszę o kontakt
    poprzez mój adres e-mail [usunięto_link]

Mandragorka
    Member
    • Początkujący

Naprawde nie ma w tym żadnej żciemy czy haczyków i za nic oczywiżcie sie nie płaci. Jest to po prostu takie typowo „babskie” forum, gdzie jest o tyle fajnie, ponieważ jego uzytkowniczki są dodatkowo nagradzane 🙂
    Jeżli są chętne osoby to prosze o kontakt na mail 😉

MultiPerfumeria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Kiedyż słyszałam opinie,że za wszystko się płaci 🙂 Wiec i w tym musi być jakiż haczyk,stad żadna z forumowiczek nie zdecydowała sie na odpoiwedź.

Mandragorka
    Member
    • Początkujący

skąd wiesz, że sie nie zdecydowała 😉
    Przeciwnie, kilka osóbek się zajerestrowało.
    przecież prosiłam o kontakt przez maila więc nikt nie musiał się w tym wątku wypowiadać.
    A co do tego że 'za wszystko się płaci’ to w tym przypadku jesteż w błędzie. Nie proponowałabym nikomu rejestracji, żeby ktoż musiał później za coż płacić. Jakby sie płaciło to sama bym tam nie była i na pewno nikomu bym nie polecała.
    To jest naprawdę tylko forum, którego admini dodatkowo nagradzają swoje użytkowniczki. Czy to naprawdę takie straszne?
    A gdyby tak forum.obcasy robiło akcję, że każdy użytkownik dostanie co jakiż czas prezent w postaci np. próbek kosmetyków lub jakiegoż gadżetu z logo forum to też byż uważała, że jest w tym haczyk??

Eh …

Iweta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ciekawe jakie to tabletki. Ja tam nie wierze i nie bralabym niczego, co nie pochodzi a apteki, nigdy nie wiadomo chocby w jakich to bylo przechowywanych warunkach… A poza tym tabletki 3 w 1 nie dzialaja chyba tak rewelacyjnie.

Mandragorka
    Member
    • Początkujący

Ale te tabletki są dostepne wyłącznie w aptece, więc nie wiem w czym problem ??

MultiPerfumeria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Chyba generalnie chodzi o to,ze dziewczyny bardzo nieufnie pochodza do takich tabletek i nie wierza w ich skuteczne działanie.
    Ja osobiżcie także nie wiem co o tym myżlec,nigdy nie probowałam.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " tabletki na poprawe urody + gartis :)"

Przewiń na górę